20% på badetøj

Adios Amigos

img_1407


B A R C E L O N A  H E R E  W E  C O M E


Som I jo nok ikke har kunne undgå at se og læse på de forskellige sociale platforme, så skal vi på forlænget weekend i Barcelona. Kim skal på konference og jeg er taget med, så vi får en lille kærestetur ud af det. Tiltrængt og vi glæder os.

I skrivende stund sidder vi i Københavns lufthavn. Vi skulle have være lettet 17.05 men flyet er – indtil videre – forsinket og sat med afgang til kl. 20.10. Det er bare SÅ typisk. Især vores Barcelonatur sidste år taget i betragtning. Vi havde håbet på at vi startede ud lidt bedre 😉

MEN vi håber på det bedste og satser på at vi når frem i tide til Kims konference i morgen. Ellers er det bare for surt!

Jeg ved, at her har været lidt stille herinde på det sidste, men har simpelthen lige haft brug for luft som jeg skrev om sidste uge. Men jeg skal nok vende stærkt tilbage.

Jeg håber at jeg får lavet et lille postkort til jer fra Barcelona (hvis vi altså kommer frem…) og så er jeg at finde på Instagram Story hvor jeg vil tage jer med rundt.

Hasta la Vista!

Pssst! Bukserne jeg har på er bare super fine og behagelige! Og lige nu at finde med 25% her {reklamelink}

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

20% på badetøj