High Street fund

Weekend, vindere og shoppetip

img_0588reklameny


F R I D A Y  F E E L I N G


Sikke en uge! TGIF siger jeg bare! Shit mand. Kender i det med at nogle uger, bare går stærkt? Denne er virkelig fløjet afsted! Klubstart af Harald, opstart af svømning med Gro (x 2 ugentligt), Haralds svømning x 2, Kims svømning, min fodbold, håndværkerbesøg, korkoncert, legeaftaler og så selvfølgelig arbejde og alt det praktiske. Og så lige 2 1/2 døgn med migræne som først er ved at lette nu.

MEN nu er det fredag og weekenden nærmer sig med hastige skridt. Jeg glæder mig til en weekend uden alt for mange planer for første gang i lang tid hvor vi alle bare skal slappe af. I morgen skal JEG ud. Og det er sjældent. Shit jeg glæder mig! Jeg skal ud med min søde veninde Camilla og det er altid hyggeligt. Ellers står den på havearbejde – jeg er seriøst bagud og det er nu der skal sættes ind hvis den skal stå lige så skarp som den plejer 😉


T I L L Y K K E   T I L


I går sluttede konkurrencen om et medlemskab + vejhjælp til FDM. Jeg har trukket to vindere. Tillykke til Marlene og Nanna – i har begge fået en mail 🙂


S P A R  2 0%  P Å  S K O


Ellers vil jeg her til slut lige pippe om et godt tilbud hvis du mangler sko. Boozt giver med koden EXTRA20, 20 % på næsten alle sko. Gælder varer mærket med “EXTRA20” når du shopper for 699 kr.

Der er både sandaler fra Angulus, Bisgaard og Kavat samt sneakers fra New Balance, Billi Bi, Hummel og mange flere. Og gælder både til voksne og børn.

God weekend!
Indlægget indeholder reklamelinks
Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

High Street fund