Ugen der kommer #18

Garden Girl

Havelivreklameny


H A V E G L Æ D E


Som I ved, så elsker jeg jo havelivet. Det er ren afstressning at tulle rundt i min lille have og luge, nippe blomsterhoveder, så, plante, vente, dufte og nyde. Min have giver mig så meget igen og jeg nyder at se på den hver eneste dag.

Netop nu har min have sin storhedstid, fordi mine bede præger meget præg af pæoner og de er i blomst nu. Når de er afblomstret så har jeg Roser, Høstanemoner og Digitalis tilbage. Plus det løse. Jeg burde nok have lidt flere andre stauder så jeg forlængede blomstringen i bedene – men jeg har en ting for Pæoner, hvorfor jeg har givet dem pladsen. Jeg drømmer dog om at lave et bed fyldt af Dahlia næste år, som så vil blomstre helt frem til frosten.

Jeg har jo netop fået endnu et par bede som mange af jer har set på Instagram. Et med stauder og et med bær – dem viser jeg frem en anden dag. Men jo flere bede, desto mere nussen i haven, hvorfor jeg synes at det var på tide at investere i en ny havesaks til alle de blomster jeg skal klippe ind til vaser – og så faldt jeg samtidig over disse smukke lyserøde havehandsker som jeg ikke kunne stå for! De sidder fantastisk godt på hånden og slet ikke som de handsker man køber i supermarkederne som man svømmer rundt i og som ikke giver noget beskyttelse. Og så er de samtidig lidt fine synes jeg og passer godt ind i mit lyserøde tema for haven 😉 Den fine rosa havesaks har jeg allerede klippet en del pæoner med og den er super god og handy. Den ligger godt i hånden og fylder ikke meget. Hvis du mangler en ordenlig saks så er den i hvertfald værd at tage et kig på.

img_4246

Begge dele er fra serien Garden Girl som jeg har fundet hos Ellos. Jeg skulle bestille et par nederdele og fald så pludselig over deres havekategori, som rummer en forfærdeligt masse lækre ting…

Indlægget indeholder reklamelinks

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ugen der kommer #18