Min udsalgskurv...

Ønsker til stuen

philps

1. Muubs skab / 2. Rå kurve / 3+4 smukke plakater / 5. fed skammel / 6. Philips drømme TV / 7. Anne Linde reol / 8. Louise Roe bonbonniere / 9. Aiayu pude / 10. Ferm Living Plant Box / 11. Skønne lamper / 12. Kalklitir kalkmaling


Annonce for Philips TV


Vi er jo, som tidligere nævnt, igang med en lille omrokering inde i stuen. Eller det har vi været et stykke tid, men vi går stille og roligt og mærker efter hvad der er det helt rigtige for os – og hvad det er vi gerne vil med rummet. Vi drømmer jo i den grad om et nyt TV, som i også kunne læse i dette indlæg, hvor vi fik testet af om rummet kunne bære et stort TV – og det kunne det uden tvivl. Men når vi får sparret sammen til det ( meget gerne et “Philips 55” OLED 4K UHD med Ambilight teknologi som prydede vores stue kortvarigt), skal der ske noget nyt. Vi får pludselig har en hel væg fri, ligesom den ene ende af stuen lige nu stort set står helt tom, hvilket på ingen måde fungerer og vi er lidt trætte af det.

Jeg drømmer om at male et gammelt bord med kalkmaling her i løbet af sommeren, som skal være det personlige indslag derinde, samt bryde med alt det nye og mere stilrene som vi har og går og drømmer om. Min mand har længe været lun på reolerne fra Anne Linde så måske vi omsider skal få investeret i sådan en som faktisk kan rumme en hel del og samtidig se let og lækker ud. Tilsat et par plakater, grønne planter, lækre puder, hyggelige lamper og fede kurve til efterårets bløde og varme tæpper så tror jeg på at det nok skal blive godt. Og hvis pengetræet giver ekstra godt henover efteråret, så drømmer jeg virkelig meget om et fedt og råt jernskab fra Muubs. Wau altså!

Herunder ser i drømme TV’et – det er skisme da pænt og reolen fra Anne Linde passer som skabt lige ved siden af 😉

img_4021

Indlægget indeholder reklamelinks

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min udsalgskurv...