Pillow love

UGEN DER KOMMER #16

img_2901


S T A T U S  P Å  U G E N  D E R  G I K


Det er grundet den lille blogpause, lidt tid siden at jeg har lavet dette indlæg – og det må jeg vist hellere se at få lavet om på. For der er en del af jer der læste med på faktisk og det er også ret hyggeligt at lave og får en til at reflektere over ugen der er gået samt et overblik over den kommende – hvis man nu er lidt glemsom eller har for meget i kalenderen 😉

Det har været en uge som båret præg af sygdom desværre – jeg blev ramt pludselig af noget virus hvor jeg intet kunne holde i mig, så var lige tvunget til at tage et par døgn i sengen og er stadig lidt mat i krogene. Først troede jeg at det var grundet et migræne anfald, men jeg tror nu at det har været noget andet alligevel så voldsomt som det var. Men et godt tegn er at jeg netop har spist en stor Hansens is sammen med mine tre kære, uden at have kvalme og ondt i maven 😉 Så jeg tænker jeg er ved at være back on track og jeg følte at jeg virkelig fortjente den is!

Så jeg vil faktisk ikke skrive så meget om hvad jeg har oplevet i løbet af ugen, for den har været lidt små kedelig men næste uge skulle der gerne være lidt mere spændende at berette. Men jeg vil dog slå fast at det er SKØNT at være tilbage her på domænet – jeg har så mange ting jeg gerne vil fortælle om. Lad os i stedet se hvad næste uge byder på:


I  N Æ S T E  U G E  S K A L  J E G


* Starte ugen med en dag sammen med familien på min mands side i anledning af 2. pinsedag. Jeg krydser fingre for solskin og ikke silende regn som i dag.

* Få indhentet en masse arbejde – heldigvis er det spændende når det nu skal være.

* Se om jeg kan finde nogle krukker til terrassen – har ikke fundet de helt rigtige og det ser lidt tomt ud.

* Til gengæld er staudebedet rigtig flot, så jeg skal have taget et billede til et kommende haveindlæg.

* Få bestilt en tid til at få frisket min grå/mørke bund op hos søde Dorte. Jeg har besluttet mig for at jeg vil gøre lidt mere for mig selv og det er et af tiltagene.

* Vise jer nogle helt GENIALE sandaler Gro har i år!

* Gøre noget godt for min krop i form af en Sommer Boost – mere om det senere på ugen.

* Til et par (forhåbentlig som de plejer) hyggelige events.

* Ud at løbe to gange og til fodboldfitness en enkelt gang.

* Nyde roen (sent) om aftenen med et magasin eller en bog fremfor sidde ved computeren. Mine nye sofapuder indbyder i den grad også til sofahygge!

Kan i have en SKØN Pinse – og Psssst! Har i set den fine konkurrence jeg har sat igang på Instagram om en smuk halskæde fra Jane Kønig? ♡

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pillow love