Paris på budget - miniguide

Spar 25% på tøj og sko (også udsalg)

ellosreklamenySmuk Frakke HER / Fine flade støvler HER / Rullekrave HER / Fin grøn bluse HER / Cool slippers HER (flere fede varianter) / Skøn maxinederdel (jeg har den selv) HER / Loafers med plateau HER / Versace Solbriller HER / Loafers HER


N Å R   D E T   R E G N E R…


…Så får man altså lyst til at shoppe – og så er det næsten lovligt ik? Jeg er så småt begyndt at drømme om efterår. Strik, jakker og støvler – når vejret alligevel minder derom, så er det svært ikke at kigge på alle de fine nyheder der er rundt omkring. Og mens man kigger nyheder, så kan man være heldig at falde over slutspurtsudsalget som nu står på rigtig mange steder. F.eks. hos Ellos, hvor du lige nu sparer 25% på ALT tøj og sko (få undtagelser dog) både på udsalg og nye varer! Ellos har som tidligere nævnt både en fin og prisvenlig linie i eget navn, men også kendte brands så der er lidt for enhver sjæl til hele familien – plus deres skønne boligafdeling! Mange af jer har spurgt ind til denne nederdel som jeg har vist flere gange og den er at finde på udsalg nu.

Jeg har fundet lidt som jeg er lidt lun på – både lidt til sensommeren men også efteråret. Jakken er jeg helt vild med ligesom de skønne badesandaler er ret sjove. Også LOVE modellen – det minder det da lidt om sommer hvis man hopper i et par badetøfler…De koster kun 249 og så sparer du 25 % – win win.
Hvis du er i shoppehumør så er tippet hermed givet videre, hvor du t.o.m. 31/7, sparer 25 % på en masse skønne sager!
Happy Shopping!

Brug koden 365709 og spar 25% på tøj og sko – inkl. brands & udsalg!  SHOP HER


Indlægget indeholder reklamelinks

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Paris på budget - miniguide