Undskyld på forhånd

Tanker om Juli

juliblog


B Y E   B Y E   J U L I


I morgen skriver vi d. 1. august. Jeg synes lige at sommeren er startet og nu er der blot én måned tilbage ud af tre. Det er så småt begyndt at blive tidligere mørkt, regnen har slået på ruden som aldrig før hele måneden og de lange bukser har været mere på end shortsene. Men pyt – for vi har haft en af de bedste juli måneder vi nogensinde har haft og det gør mig helt varm indeni.

Vi har altid haft nogle dejlige sommerferier lige siden børnene var helt små og vi har skabt nogle skønne barndomsminder ingen nogensinde kan tage fra dem. Jylland, Langeland, Bornholm og Sverige er blevet kørt tynde og vi har nærmest set hver en krog og har haft nogle fantastiske uger i sommerhus med både mormor/morfar/moster og farmor/farfar. Ferier vi har nydt, glædet os til og ladet op i og ikke mindst ferier som ungerne har snakket om længe efter.

I år har vi prøvet noget nyt. Vi har, som nogle af jer nok har set på Instagram og måske læst HER, været ude at rejse med ungerne for første gang til manges store overraskelse. Det brygger jeg lidt på om er et indlæg værd – for der har både været positive og negative kommentarer grundet den beslutning, hvilket kom som en stor overraskelse for mig. Indtil videre nøjes jeg med at sige, at vi i år alle fire har været helt klar til at begive os ud i verden – og det var helt fantastisk! Jeg vil skrive mere om vores tur til Rom i et andet indlæg, men juli måneds højdespringer, har klart været den ferie. Den har givet os så meget og vi har aftalt at vi fra nu af rejser ud i verden alle fire en gang om året.

Juli bød også på en SKØN tøsetur til Paris – du kan læse min mini-guide til Paris på budget HER – jeg elsker den by altså! Jeg føler mig helt som en globetrotter mens jeg nedfælder disse sætninger med de 3 storbyer jeg har besøgt siden april – men tro mig, det er jeg langt fra 😉 Men lige i et lille øjeblik, følte jeg mig lidt med på moden…

Juli har ind imellem sine regnbyger, kolde vinde og mørke eftermiddage også budt på en anelse sol, hvorfor ungerne og jeg har gået en del ture til stranden, som vi bor lige ved. Vi elsker vandet – der er altså noget ved det vilde hav. Ren terapi.

En måned hvor batterierne er blevet ladet lidt op for ungernes vedkommende i hvertfald med 6 ugers dejlig sommerferie. Nu hedder det snart 2.c og 4. b og inden vi får set os om er det efterårsferie! Jep – vi ved alle at det går så hurtigt.

I år vil jeg glæde mig til mørke aftener på sofaen men minderne om en dejlig juli i tankerne og ungernes glade og stolte ansigter da vi gik ombord på flyet <3

Jeg håber at I må få en dejlig august måned – jeg glæder mig til min, der bliver nok at se til. Mere om det en anden god gang.

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Undskyld på forhånd