Når god service er alfa omega + skøn konkurrence

Autumn Vibes

fullsizerender-21

Grøn prikket kjole (259,-) HER / Aiayu strik HER* / Rosemunde taske HER  / Adidas Sneakers HER / Jeans lignende HER


S M U K K E  E F T E R Å R S   N U A N C E R


Én ting jeg elsker ved efteråret er dets farver. De varme nuancer, hvor især tabacco, karry og dyb grøn er mine favoritter i år. Farverne i naturen, det rå udtryk omgivelserne får når efteråret rammer og den første kølige luft. Jeg ELSKER efterårets farver, og lige så glad som jeg er for sommer og sol, lige så stor fan er jeg af træernes faldende blade, den kølige og salte brise ved havet og naturens overgang til vinter. En anden ting efteråret fører med sig, er den danske hygge, som vi eftersigende er så kendt for. Vi kryber i skjul, går i vinterhi under lune, vamsede plaider, tænder lys og drikker the – hvis vi da ikke tager en tur i skoven iført lune striktrøjer, bløde huer og varme halstørklæder. Jeg elsker at hoppe i et par grove støvler og sætte kursen mod skov og strand  for at suge dens smukke nuancer og klare, friske luft til mig.

I dag hoppede jeg i min nye investering, min Aiayu Andrea strikcardigan* Jeg har sukket efter den ligesiden jeg så den første gang, og jeg knuselsker den, hvis man må sige det om et stykke tøj altså. Jeg viste den frem på Instagram tidligere og sidenhen er I mange der har spurgt ind til den (og resten af mit outfit) så jeg tænkte der måtte et lille skriv til. Den er noget af det blødeste at have på, og er en investering for livet. Jeg har valgt farven tabacco (som er udsolgt pt.desværre), men den fås også i en meget smuk grå, som er en sand klassiker.
fullsizerender-19Tasken, som er en gave jeg har fået af skønne Rosemunde, er helt perfekt som hverdagstaske, da den rummer både min Mac, madpakke, morgenmad, drikkedunk, bøger og alt det løse. Den er virkelig rummelig og super lækker. Da den er lavet i kunstigt læder, koster den ikke alverden – og det ses på ingen måde at det ikke er læder fra en ko i mine øjne. Lige nu er den faktisk på tilbud med 20 % her – så hvis du mangler en super praktisk veganer taske, som den er blevet kaldt – så tjek den ud.

Kjolen som I lige kan skimte, er den populære prikkede slåomkjole til blot 259,- og den er virkelig fin og skøn at have på. Den findes stadig på lager her.
fullsizerender-20

Lækkert, lunt og perfekt til en dag som i dag, hvor efterårsvejret viste sig for sin gode side. For vi skal ej heller glemme regn, blæst og mudder som efteråret også indebærer. Bare ikke lige i dag <3fullsizerender-22 img_3294

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når god service er alfa omega + skøn konkurrence