Rabatweekend

Mandag + en lille status

img_3147


H E J   M A N D A G  –  E R  D U   H E R   N U   I G E N ?


Sikke en dejlig weekend vi har haft på landet. Den er blevet tilbragt (udover manden min) med de mennesker jeg holder allermest af, nemlig mine børn, forældre, søster og niece. En weekend nede i gear som jeg også skrev om i indlægget her – den helt specielle følelse det er at være hjemme og om at have brug for en pauseknap.

Vi har været i skoven, som viste sig fra sin smukkeste side i det mest fantastiske efterårsvejr vi havde lørdag, vi har hygget, spillet, snakket, set Voice Junior, spist god mad (og kage) og bare nydt hinandens selskab. Helt perfekt.fullsizerender-5Nu starter endnu en uge, og heldigvis en uden alt for mange planer. Udover de sædvanlige fritidsinteresser selvfølgelig. Et lille mål for ugen her må derfor være, at få ordnet ungernes klædeskabe. Jeg mangler at rykke sommertøjet lidt til side samt lige få et overblik over hvad jeg mangler som det sidste til vinter til dem. Men jeg tror der er godt styr på det hele snart. Nu er det bare mig – jeg mangler i den grad bukser, men jeg nægter at købe dem før jeg har nået mit mål.

Som i øvrigt bringer mig til en lille status som flere af jer efterspørger. Det gik ellers så godt som jeg skrev om her, men efter jeg lagde mig med noget maveonde og et sindsygt migræne anfald hele sidste uge, har det stået lidt sløjt til. Jeg har tabt ca. 3 kilo og mangler altså derfor 7 inden 1/12 som er mit mål. Ballerne skal til at strammes en lille smule nu 😉 fullsizerender-1Men jeg er da startet godt ud i dag mandag med at løbe 8,5 kilometer – det længste i over et år. Så jeg tror på det og så skal der laves en ny portion snickerskugler så jeg kan spise dem, når lækkersulten melder sig. fullsizerender-3fullsizerender-2

Jeg håber at I må få en dejlig start på ugen – rigtig god mandag <3

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rabatweekend