Mandag + en lille status

Når god service er alfa omega + skøn konkurrence

fullsizerender-15sponsoreretSponsoreret af  Paw Sko


H A R   V I  G L E M T   D E N  G O D E  S E R V I C E ?


Hånden op hvis I som jeg shopper på nettet mere end i gør de fysiske butikker?? I den digitale verden vi lever i, hvor stort set alle ens indkøb foretages på nettet, kan man hurtigt gå hen og glemme hvad det egentlig er, det hele handler om. For jagten på de bedste tilbud er altid igang – men hvad med jagten på den bedste service? Er den gået i glemmebogen? Indrømmet, så er jeg selv stor netshopper. Nemt, bekvemt og hurtigt. Men jeg savner faktisk at ose rundt i butikkerne. Se hele udvalget, prøve tingene på og ikke mindst blive guidet og vejledt af fagpersoner, der ved hvad de taler om. fullsizerender-3fullsizerender-13Især når det kommer til fodtøj – for det er trods alt lidt nemmere med tøjet på kroppen synes jeg – der ved man nogenlunde om man er over eller under en medium, men med sko og støvler, er det ofte svært. Er det en smal eller bred model, passer den til en bred vrist, kan man holde hælhøjden ud osv. osv. Hvis I vidste hvor mange fejlkøb jeg selv har gjort gennem tiden, og hvor mange penge samt tid jeg har brugt på at sende sko og støvler retur fordi de ikke passede alligevel – eller bare ikke liiiige så ud som på billedet. Og her kommer Paw Sko så ind i billedet. Paw Sko er en god kontrast til de kunder, der stadig efterspørger den gode service man får, hvis man vælger en fysisk butik hvor det er muligt at prøve alle skoene og bevæge sig rundt i dem.


P Å  B E S Ø G  I   P A W  S K O


For en lille måneds tid siden, tog jeg Gro under armen og satte kursen mod Paw Sko i Lyngby Storcenter. En butik, jeg faktisk fra barns ben har bevæget mig en del rundt i, da vi ofte tog turen fra Lolland til Lyngby for at tøsehygge, når vi var på besøg hos familien. Jeg elsker det center og har brugt meget af min barsel med Harald der også. Gro og jeg havde fået lov til at komme og kigge på sko til sæsonen, og vi mødes med søde Lone, som vi straks følte at vi var i gode hænder med. Faktisk så endte vi med at give Lone et stort kram begge to, da vi små to timer efter vi startede vores besøg, sagde farvel. Det siger ikke så lidt.fullsizerender-14fullsizerender-4Paw Sko er en stor kæde af butikker placeret overalt i Danmark. Butikken i Lyngby er kæmpe og har en særskilt afdeling kun til børn, hvor der er brands fra nogle af de bedste og lækre mærker indenfor børnesko i min optik. Gro fandt da også hurtigt et par støvler som hun bare måtte prøve. Jeg troede faktisk at jeg havde styr på hvilken størrelse hun skulle have, da jeg selv havde målt hjemmefra, men da Lone målte og forklarede, viste det sig at hun faktisk skulle en størrelse op – ellers ville støvlen ikke passe vinteren over. Men samtidig må støvlen ej heller være for stor, så den ikke sidder ordenligt når hun løber og leger, så det er virkelig vigtigt at få målt både fødder og skoen/støvlen ordenligt så den sidder perfekt. Og det fik vi styr på her. Ligesom vi fik gode fifs til hvordan man passer og plejer sine støvler og hvordan man passer bedst på sine elskede blinkesko med velcro, som Gro også udså sig.fullsizerender-10Gro valgte helt selv de fine Angulus støvler med stjerner samt den nye efterårsmodel af blinkesko fra Geox. Sidstnævnte fik hun på med dette samme og de gamle sko i posen – det kunne ikke være anderledes. Jeg tror aldrig jeg har set Gro gå så stolt ud af en butik før – og det var virkelig rart at se hende så glad og være så tryk ved en fremmed person – som man tydeligt kunne mærke havde været i branchen i mange år og vidste hvordan man håndterede børn – og kom med forslag til hvilke sko der ville være gode til hende.fullsizerender-17Den eneste ulempe der er ved at tage sine børn med i en fysisk butik for at købe sko, er at man selv bliver fristet af alle de lækre sko 😉 Paw sko har nemlig sko til hele familien, og faktisk stort set alle mine favoritbrands indenfor sko til mig selv. Så det blev lidt farligt og jeg fik da også et par sko med hjem. Valget stod mellem de tre som i ser herunder – hvilke det blev, kan I se i næste indlæg som kommer om en uge, hvor I også skal se skoene lidt i brug.fullsizerender-12


K O N K U R R E N C E


Og nu til det rigtig sjove – jeg har nemlig fået lov til at forkæle én af jer, med et gavekort på 1000,- til en valgfri Paw Sko butik.

For at deltage i konkurrencen skal du blot skrive en kommentar med, hvilken Paw Sko du vil bruge de 1000 kr. i, samt hvem det er der skal forkæles med lækkert fortøj.

Jeg trækker en vinder om en uge, mandag d.  2/10

Held og lykke

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

78 kommentarer

 • Jeanette

  Skøn konkurrence! Jeg håber at blive den heldige vinder af gavekortet som jeg vil bruge i Paw Sko i Aarhus og forkæle mig selv og min kæreste med vinterstøvler 🍀😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maiken Rasmuusen

  Jeg ville også bruge Paw Sko i Lyngby og forkæle mig selv med et par nye støvler:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah jill kjæreby Sørensen

  Min søn trænger til et par vintersneakers og mon der så ikke kan blive til et lille tilskud til et par støvletter til mig 🙂 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Jeg ville forkæle mig selv med et par vinterstøvler fra Paw Sko Ryesgade i Århus ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lissa Andersen

  Min datter kunne virkelig godt bruge nogle lækre vinterstøvler fra Paw sko, vi ville shoppe dem i Holbæk eller Lyngby 🙏🏻😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Uuu en fantastisk konkurrence – med en str. 41/42 og et SU budget er det ikke altid let ❤️ Jeg elsker at udvalget altid er stort i Paw sko Lyngby!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lissa Andersen

  Jeg ville købe nye lækre vinterstøvler til min datter i Paw sko i Holbæk eller Lyngby.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jan

  Jeg vil gerne forkæle min kone med et par lækre støvler – Paw sko Rødovre ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annette

  Jeg tror sæsonen kalder på et par støvler med foer – hvorfor skal det være så koldt?!?! ❄️ Jeg er glad for både Paw sko i Rødovre og Lyngby.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Min søn skal have et par varme vinterstøvler, og skulle der være penge til overs, ønsker jeg mig et par hjemmesko 😁 Vi vil bruge gavekortet i den lokale Paw sko i Grenå

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Jeg bor i Lyngby, så selvfølgelig ville valget falde på den butik. Vi var dernede i weekenden og købe vinterstøvler til den ældste datter, men det er jo nærmest umuligt at begrænse sig. SÅ lækkert udvalg!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Jeg ville købe vinterstøvler til mine 2 piger I Paw sko i Ballerupcentret fordi de altid er så søde og hjælpsomme der😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi Sundman

  Sikke en fin giveaway 👢👡👠👟👞. Jeg bor i Slagelse og vil benytte vores lokale Paw sko. Vil forkæle vires datter med et par vinterstøvler.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  Vi bor tæt på Paw sko i Lyngby, og jeg trænger i høj grad til lidt morforkælelses. Jeg krydser fingre…:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Ravn

  Jeg elsker Paw sko i Lyngby, dejlig butik og skønt personale så de 1.000kr skal helt klart bruges her på nye sko til min mand og min yngste dreng 👞🍀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Det vil nok blive enten butikken i Lyngby eller på Fisketorvet – de er tættest på mig! Og jeg tror faktisk, jeg vil invitere min mor med – hun har desværre ikke så mange penge for tiden pga. en nylig skilsmisse, så hun skal lige finde balancen igen. Og det kan forkælelse og et nyt par sko vel nok hjælpe lidt med! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amanda Bach

  Wow! Paw Sko i Odense (Rosengårdscentret) Ville købe et par flotte vinterstøvler til mig selv ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Sikke fine sko I fik prøvet og gode billeder du har taget:-)
  Dejlig konkurrence du har og jeg vil meget gerne deltage.
  Jeg ville benytte Paw sko i Slagelse og jeg ville for en gangs skyld forkæle mig selv. Efter en arbejdsulykke er jeg blevet mest ramt af en rygmarvskade og har nerveskader med balanceproblemer.
  Så godt fodtøj er alfa omega for mit vedkommende og jeg synes Paw Sko er en super butik med et stort udvalg, så vil godt kunne finde et par lækre støvler til den kolde glatte tid vi går i møde.
  Hilsner og en dejlig sensommer:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nina

   Odense – ville forkæle min mindste med lidt lækkert nye fodtøj 👏🏼

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lotte

  Jeg ville tage til butikken i Lyngby – og der ville jeg finde Lone for hendes hjælp og vejledning ville jeg helt sikkert kunne bruge.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina H

  Jeg vil bruge gavekortet i Paw Sko Herning.
  Jeg vil forkæle min far – han trænger gevaldigt til et par nye vintersko 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Betina Thy

  Jeg vil bruge det i Lyngby Storcenter hvis jeg er så heldig at vinde – og jeg vil selv bruge det på et par tiltrængte nye gode vinterstøvler 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ninna Bjernø

  Jeg er ligesom dig, kommet i Paw sko i Lyngby siden jeg var barn og selvom jeg nu bor i hørsholm, hvor vi har vores egen Paw, ville jeg nu alligevel vælge den i Lyngbyhar bare det største udvalg!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annette Aarre Dalsgaard

  Jeg handler i Paw Sko i Kolding Storcenter 😀
  Det er miiig der skal forkæles denne gang, da børnene lige har fået nye sko!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie-Louise

  Jeg vil tage til Lyngby med min datter – så vi kan få god vejledning ifb med køb af vinterstøvler og overgangssko til hende. 🎈

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandra J

  Jeg ville vælge Paw Sko i Ballerup hvis jeg blev den heldige. Og så skulle jeg selv forkæles med et par lækre støvler – efter 2 barsler i træk, trænger min skosamling til en opdatering;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Sofie K

  Jeg ville også tage til den i Lyngby, da jeg, ligesom dig,også er kommet der siden jeg var barn/ung. Jeg ville forkæle min 5-årige datter med nogle vinterstøvler, da hun har en lang, smal fod, så det ville være skønt med gode råd og vejledning!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Jeg ville tage en tur til Slagelse og købe nye vintersko til mig selv 😃

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie Riis

  Paw sko i Ballerup centeret er vores favorit og de vil med sikkerhed kunne finde de helt rigtige vinterstøvler til vores Viggo

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne

  Jeg vil helt sikkert også vælge Paw sko i Lyngby – super udvalg og altid god service👍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marta

  Jeg ville tage min datter med til Lyngby. Med en str 41, som 11årig, ville det være fantastisk med god vejledning 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Miranda

  Tak for anmeldelsen! God service gør bare en stor forskel, når man shopper 😊 Sikke en dejlig give away, du holder. Det vil være så skønt at blive den heldige. Så vil jeg shoppe et par vintersko til mig selv og mon ikke, at jeg samtidig vil få hjælp til at fonde de helt rigtige begyndersko til min datter. Det ville være dejligt 🙂 Hvis jeg vinder det flotte gavekort, så vil jeg shoppe i butikken i Lyngby.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene

  Jeg ville forkæle mig selv med vinterstøvler fra Paw sko på Fisketorvet 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene Hanskov

  Jeg ville gerne købe nogle blinke-sko til min datter Sofie i PAW Sko, Herning

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Jeg ville besøge Paw Sko i Lyngby og det skulle være det yngste skud på stammen der skulle forkæles med støvler og sutsko til vuggestuen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Sandfeld

  Da jeg læser på DTU i Lyngby, ville det være oplagt at smutte forbi Paw Sko i Lyngby Storcenter! Det ville være skønt med et par nye lave vintersko/støvler, både til hverdag, men allermest til de dage man godt må ligne én der har overskud! 👠Til de dage man endelig kommer udenfor biblioteket og ikke bare skal have de gamle udtrådte sneakers på😅

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  Jeg ville købe et par fede chelseaboots til min kæreste i butikken i Herning. Han har slidt det par op, han bruger nu, så en erstatning ville være kærkommen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Jeg vil også gerne en tur i Paw sko Lyngby Storcenter og forkæle mine døtre eller mig selv med nye støvler 🍀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille Vincentz

  Paw sko i Slagelse 🙂 og mig selv. Nogle efterårs/vinterstøvler til de mange og langs ture med barnevognen ☕️🍂🍂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Jeg elsker Lyngby så der skulle der købes et par lækre støvler til min datter, hvis jeg skulle være så heldig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine D C

  Min bonusdatter på 8 år skal forkæles, da hun virkeligt mangler nye sko. Hun har desværre svært ved at finde sko, da hun ofte synes at skoene er for stramme, for løse, for smalle, mærkelige eller noget andet. Vil derfor være super at få hjælp og god service, så hun kan finde et par nye sko:-) Vi vil tage til Lyngby, rigtig hyggeligt center, som jeg altid har besøgt meget – og så kan vi slutte tøse-shoppeturen af med at tage på en cafe.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Jeg vil bruge præmien i min lokale Paw Sko i Nykøbing F. Jeg vil nok købe mig selv et par lækre ankelstøvler.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tania Pedersen

  Jeg synes også at der er noget særligt over fysiske butikker ~ særligt ved fodtøj, da jeg har ret smalle fødder, hvilket kan være lidt besværligt online (Er de for brede? Argh, vi tager chancen!) og når jeg skal udvælge gaver… Så er det hyggeligt at have tingene i hånden og vælge det HELT rigtige 🙂 Bliver jeg den heldige vinder, vil jeg gerne bruge gavekortet i Slagelse 🙂 Det ville være dejligt! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katja Astrup

  Sikke nogle smukke støvler og sko Gry har valgt 👌🏻
  Jeg ville bruge pengene i min lokale Paw på fisketorvet 😃 Der skulle købes støvler til min datter på 16.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mille

  Ja, jeg handler mest på nettet. Fordi det er så nemt og fordi der ofte er gode tilbud. Men jeg tænker mere og mere på de små butikker rundt omkring mig, som jo lukker hvis ikke vi handler der, så jeg er begyndt at handle mere i rigtige butikker med betjening igen… og vi vil blive rigtig glade for et gavekort til vinterstøvler for med 3 piger der alle skal have nyt og en mor på SU, ja så er det lidt stramt budget…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine

  Gode vinterstøvler er jo SÅÅ dyre, og de 1000,- ville være en kæmpe gave, når man skal ud og købe til to piger. Vi Bille tage til Paw i Fisketorvet:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristiane Thorius

  Jeg ville tage en tur til Lyngby og købe vinterstøvler til min datter der netop har lært at gå ❤️😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Truc Hoang

  Det skal bruges i den lokale i Glostrup. Og tror egentlig at jeg for en gangs skyld vil forkæle manden med et par vinterstøvler ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathilde

  Vil give mig selv et par støvler. Har ikke købte støvler i 2 år, så måske det er på tide? 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maiken

  Det vil jeg bruge den i Rødovre Centrum. Men hvem der skal være den heldige, hjemme hos os må tiden vise ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine K

  Jeg ville nok bruge gavekortet i Paw sko i Lyngby Storcenter – der kommer vi ofte og kigger på sko til især børnene (de vokser jo hele tiden ud af dem de har) 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Jeg ville simpelthen forkæle mig selv med et par lækre efterårsstøvler 🍁 fra Paw Sko i Kolding 👍🏻 Sikke et treat !!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline M

  Jeg ville finde vinterstøvler i Lyngby 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Olsen

  Jeg trænger til et par vinterstøvler.
  Hvis jeg er den heldige vinder skal de købes i Odense

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Lækker konkurrence. Jeg ville finde et par varme støvler – I Lyngby Paw sko

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline Christensen

  Paw i Lyngby. Er sikker på at jeg kan finde et par flotte støvler

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Odense. Vil forkæle mig selv 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lise

  Paw sko i Slagelse. God service og lækre sko. Sådan en par Billi bii du prøver på billedet, kunne snildt passe ind her også 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene R

  Jeg vil forkæle mig selv med sko i butikken i Aarhus 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie Emilie Poulsen

  Sikke en dejlig konkurrence 😍 Jeg går aldrig ned på ordentlig fodtøj hverken når det gælder mine børn eller mig selv. Har to børn med meget smalle fødder, så har altid købt sko til dem i fysiske butikker med god service

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Emilie Poulsen

   Jeg glemte da helt at skrive, at hvis jeg er så heldig at vinde, vil jeg og min datter Ellen på 6 år, tage en tur i Lyngby storcenter og købe vinterstøvler 😍🍀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie Haastrup

  Jeg vil forkæle mig selv med de 1000 kr i butikken i Århus. Trænger Meget til nye støvler.også vil jegtage min døtre med derind som også mangler vinterstøvler. ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annette

  Ungernes vinterstøvler er i hus, så tror jeg at jeg ville forkæle mig selv…… Det er ved at være længe siden sidst ☺️ Enten i butikken i Ballerup, Lyngby eller Holbæk.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte H.

  Jeg ville forkæle min datter med et par fine vinterstøvler 🍀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Betina

  Åhhh tænk at få lov til at vinde lidt mor-forkælelse til sig selv ♡ jeg ville så gerne vinde et par Bili Bi støvler og jeg ville bruge gavekortet i Holbæk tæt på mine forældres hjem, og så skulle min mor og jeg have en skøn mor-datter dag sammen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Jeg ville tage i Rødovre centeret hvor Paw sko ligger og købe en flot Angulus støvle til min datter ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina sonnichsen

  Jeg ville bruge gavekortet i Kolding👌🏻 Først og fremmest sku min søn ha et par vinterstøvler fra Ecco og så måtte hvad det var tilbage, være et tilskud til et par sko fra bili bi til mig selv ☺️👌🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Ørum

  Jeg ville tage en tur til Sjælland og forkæle mig selv med lækre sko på fisketorvet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisa L

  Jeg ville bruge gavekortet i Slagelse 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lis Vinter

  Jeg vil købe hos Paw sko på Strøget i Århus sammen med min svigerdatter !

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette

  Jeg ville tage til butikken i Lyngby og købe et par vinterstøvler til min største søn.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Ebsen

  Jeg ville tage til Paw sko i Lyngby og ville købe et Par sko til mig selv, da det er sjældent at jeg forkæler mig selv, efter at være blevet enlig mor.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Jeg vil vælge Paw sko i Lyngby og jeg vil forkæle mine børn med et tilskud til vinterstøvler, så 1000,- ville varme, da det hurtigt kan blive dyrt med sko til 3 børn.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie K

  Jeg ville bruge gavekortet i Aarhus, som er en hyggelig, snørklet butik jeg ofte har besøgt med hjælpsomt personale og siddepladser til resten af den utålmodige familie. Jeg ville forkæle mig selv 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Ville vælge Paw Sko i Holbæk hvis jeg skulle være den heldige. Måske ville jeg forkæle mig selv, da det altid er børnene først og fremmest. Måske min mand da han virkelig godt kunne bruge et par gode vinterstøvler, men er for nærig…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lid loving

  Jeg ville vælge Paw sko i Holbæk, og håber på sko til mig selv… efter 4 1/2 på su er det tiltrængt👍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tilde D

  Vildt lækker præmie;) jeg ville forkæle mig selv, er på SU, så her er budgettet lidt stramt…jeg smutter på Fisketorvet og shopper;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte Leth

  Uhh kunne være lækkert at shoppe nye støvler til MIIIG selv;-) det ville jeg gøre på Fisketorvet.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mandag + en lille status