Pauseknap

Rabatweekend

booztreklamelinks{Alle link i indlægget er reklamelinks }Måske mange af jer allerede har set de fine rabatter der er denne weekend? Hvis ikke så får I lige her en servicemeddelse! Det er nemlig denne weekend jeg plejer at købe en del ind til ungerne, da Boozt har 20% på stort set ALT. Både nye varer og udsalg. Skønne brands til både jeg selv og ungerne og jeg lurer virkelig på, om jeg skulle bestille den jakke jeg snakker om. Eller jeg er faktisk vild med denne her også. Suk altså. Og med 20% så sparer man alligevel en sjat penge.

SHOP MED 20 % HER

Hvis du manger efterårssko, støvler, gummistøvler, regntøj, overtøj eller tøj til ungerne så er det altså nu du skal slå til. Overtøj er altid en stor post i budgettet og med 20% hjælper det en del.

Udover Boozt denne weekend, har Zalando faktisk også 20 % på stort set alt. Så måske du skulle tage et kig der også? De har bl.a. den meget populære prikkede kjole til 259,- fra Vero Moda som jeg har på herunder på lager…img_3114Så det var blot et lille tip hernede fra landet – nu vil jeg krybe i sofaen og højst sandsynligt bruge lidt for mange penge når ungerne er puttet 😉

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pauseknap