Autumn Vibes

Tillykke Merci + spar 20%

merci


T I L L Y K K E   T I L  M E R C I


Da jeg tilbage i 2014 modtog en mail fra søde Marianne, om jeg måske havde lyst til at indgå et samarbejde med hende og hendes butik Merci, havde jeg slet ikke forestillet mig at det var noget der skulle vare ved i flere år. Men nu er der gået hele 3, og jeg lyver ikke når jeg siger, at Marianne er fantastisk sød – uden overhovedet at have mødt hende in real life. Jeg kan godt lide at støtte op om de her små unikke butikker, der findes rundt omkring – og måske er jeg ikke så forretningsorienteret, for jeg kan godt lide at hjælpe dem med at komme lidt frem i lyset – helt gratis faktisk. Marianne har været sød at sende mig et par læderbukser engang – lige efter jeg var blevet opereret. Hun synes jeg fortjente dem. Hun sender mig også en lille julehilsen – og så er jeg heldig at få lov at købe med procenter i butikken. Og det er det. Og jeg er vild med det. Jeg har dog valgt at markere alle mine opslag om Merci som annonce (senest på Instagram), da man i de her tider aldrig går helt galt med at gå med livrem og seler. Måske nogle af jer synes det er mystisk – men jeg er rimelig åben omkring det jeg laver. Men jeg modtager altså ikke betaling eller får kastet produkter i nakken – jeg kan bare virkelig godt lide Marianne, hendes fine butik og gode kundeservice. Merci fortjener lidt vind med på vejen.


Og nu hvor Merci så på søndag bliver 30 år, skal det fejres. Derfor har de i disse dage haft 20% på en masse ting i butikken – ja stort set alt tøj og sko, og de har det stadig i dag lørdag. MEN for alle jer som ikke bor i Jylland, så har de i dag lørdag og i morgen søndag, også 20 % på webshoppen! Og det er altså nogle rigtig skønne brands de omgiver sig med – jeg har fundet lidt af mine favoritter frem på collagen herover. Kokoon, Billi bi, Lee, By Malene Birger, Rabens Saloner og mangle flere.

Tillykke Marianne <3

22047767_1666211866747135_217207945288623417_o

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

2 kommentarer

 • Kirstina

  Jeg har lige bestilt en masse fine ting hos Merci, som jeg glæder mig til at modtage.
  Det glæder mig at støtte en mindre butik og der blev købt lidt ekstra ind.
  God aften 🙂
  Kirstina

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mamamaruska

   Det er jeg glad for at høre Kirstina – også rigtig god aften til dig 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Autumn Vibes