Mandagscrush + spar 20%

Det gør mig glad lige nu

skaermbillede-2017-10-29-kl-22-51-39


L I V E  –  L A U G H  –  L O V E


Midt i travlhed, stormvejr og snotnæser, trænger man til lidt positivt ik? Derfor har jeg funderet lidt over hvad der – trods alt – gør mig glad netop nu. Det skal man også huske på.

Jeg smiler (om ikke andet indeni mig selv) fordi:

– Jeg kan være i ét par af mine gamle jeans igen. Altså på ingen måde mine tynde tynde jeans (som jeg har skrevet om før her) – faktisk kan de ikke engang komme op til knæet. MEN jeg kan nu hoppe i et par andre jeans jeg slet ikke kunne lukke et godt stykke tid. Så dét gør mig glad og lidt stolt af mig selv.

– Det snart er ved at være tid til at hoppe i denne skønhed af en jakke. Jeg elsker den!

– At jeg om under 1 måned skal tilbage til skønne Falkenberg Strandhotel. Jeg elsker det sted! Denne gang er det Cahetu*, der har inviteret til julefrokost – og jeg glæææææder mig! Overvejer en ny badedragt… Hvad synes I om denne – too much?

– Haralds voldsomme sår er på retur. Jer der også har børn, ved hvor hårdt det er når ens allerdyrebareste er syge. Det har virkelig været voldsomt for ham, men nu er der lys for enden af tunellen. At last <3

– Jeg elsker mit lille firkløver vi har herhjemme. Selvom vi kan surmule, skændes og drille hinanden, så kan vi ikke undvære hinanden, og vi har det SÅ sjovt og hyggeligt sammen. F.eks. er vi lige nu alle fire med i en 5 minutters work out challenge hjemme på stuegulvet. Shit det er sjovt! Der skulle være skjult kamera…

– At mit dumme og grimme sår på næsen er pænere end aldrig før. Det er stadig ikke helt væk, men nu ligner jeg ikke en der er faldet på cyklen trods alt… Det er takket være dette serum* tror jeg, at såret er blevet så pænt. Det har i hvertfald gjort et eller andet.

– At det snart er tilladt at jule! Jeg ELSKER jul! Jeg har allerede købt en smule pynt, hyacinter i massevis og et lille hyggeligt træ der pynter i stuen. Can´t help it. Nu venter jeg bare på Alt for Damernes store julenummer – elsker det!

– Vores nye TV. YAY! Omsider har vi fået købt et nyt TV til stuen så vi kan sidde ordenligt i sofaen uden at dreje nakken af led. Nu skal vi bare finde ud af om det skal op og hænge på væggen eller om vi skal finde et enkelt tv bord… Og det tager så nok de næste 4 år…

– At min ankel har det bedre, og jeg derfor kan begynde at løbe igen. Det har jeg savnet!

– At det snart er den første, så min konto går i plus igen. Håber at få solgt lidt ud af gemmerne, så jeg kan få råd til en ny mobil… Er begyndt at savne den. Trods alt.

Jeg håber du må få en dejlig start på ugen, og at du er kommet godt igennem stormen Ingolf ♥

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

2 kommentarer

  • Snowdrops

    Køb, køb, køb badedragten! Så fin, og lige hvad der skal til i den mørke tid, udover oceaner af blomster, små træer, julepynt mm. Alle gaver skal jo ikke være til ungerne, selvom de er dejlige😉Det er jo ikke badedragten alene der giver røde tal på bankbogen…..det er klart vinterstøvlerne, flyverdragter og handsker – ikke badedragter!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mandagscrush + spar 20%