Ofte stillede spørgsmål

Lazy (offline) days

lazy


H Y G G E  &   M A N G E L   P Å  T I D


Det er nok ikke gået nogens næse forbi, hvis du følger med på Instagram (og det tror jeg at I fleste gør), at min iPhone er afgået ved døden. Siden lørdag har jeg været uden min tro følgesvend i tykt og tyndt – og det er nu her torsdag aften blevet næsten helt normalt. I starten tog jeg mig selv at gå helt i panik. Man kan da ikke leve uden en telefon sagde jeg til mig selv og min mand. Hele verden lever jo videre uden mig, og tænk ALT det jeg går glip af?! Jeg tog sågar mig selv i, at stikke hånden i lommen flere gange fordi det plejer jeg jo at gøre. Gribe fat i mobilen når der lige skal tages 2, 3- 400 et enkelt billede af en solopgang, søde børn eller en flot anrettet morgenmad. Eller smukke efterårsblade på jorden for ej at forglemme. Eller når pegefingeren skulle swipe over skærmen for at se hvad der nu skete på Instagram – for slet ikke at nævne de mails der tikkede ind… Jeg kan jo godt selv se, hvor overfladisk det lyder når det står her sort på hvidt – men det er min livsstil og jeg elsker det! Men jeg vil også være ærlig at indrømme, at det faktisk nok har været sundt med en lille pause. Det er dog bare en anelse svært når jeg nu lever af at være online og skabe indhold til sociale medier… Heldigvis har jeg kunne gå på Instagram og Facebook via en iPad – men det er skisme ikke det samme skal jeg hilse og sige.

Jeg savner min mobil. Jeg savner at kunne tage billeder. Jeg savner at kunne dele små, store og ligegyldige ting med jer derude. Og så savner jeg alle de billeder der lå på mobilen, som desværre er mistet. Snøft.

Men jeg har ikke råd til at anskaffe mig en ny mobil lige med det samme. I hvertfald ikke her sidst på måneden. Lige pt. har jeg en deadline på arbejdet, som gør at jeg arbejder her om aftenen også. Det er et hyggeligt projekt, så det gør ikke noget – men jeg glæder mig til næste uge, hvor jeg skal læse mine to nyindkøbte blade. Boligmagasinet kommer som altid i postkassen hver måned, men denne gang er forsiden helt fantastisk. Det er jo JUL. Jeg er en sucker for jul som I ved, og jeg glæder mig til at dykke ned i magasinet næste uge. Gerne iført en af de pyjamasser i ser på billedet. Jeg har fået en ting for pyjamasser lige pludselig! Føler mig gammel… Men de her to er i hvertfald fine, og så er de tilmed på tilbud så de kun koster 279,- stk. De må på ønskelisten! Jeg mangler også et par sutsko. Vi har gulvarme herhjemme, så her er ikke koldt, men vores klinker slider strømperne op så hurtigt, så plejer at bruge sutsko vinteren igennem… Det andet magasin, ELLE, var jeg nødt til at eje da smukke Noora fra Skam er på forsiden. Jeg synes hun er helt fantastisk smuk, og glæder mig til at læse interviewet med hende når tid er.

Den fine lanterne faldt jeg lige over – jeg mangler lidt hygge på terrassen og denne er lige min stil. Rå, nordisk og enkel i sit udtryk. Der skal lidt ekstra til at lyse op her i efterårsmørket.

Nå, tilbage til arbejdet – det har jeg da heldigvis god tid til nu jeg ikke skal bruge tid på mobilen…

God aften ♡

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ofte stillede spørgsmål