Siger du hej til din nabo?

Ofte stillede spørgsmål

b-4Nogle af de spørgsmål jeg ret så ofte får fra jer derude der følger med (og tak for det, for det er kun hyggeligt), går enten på dette gulvtæppe vi engang havde (med koden 365725 sparer du faktisk 20% på det netop nu lige her samt fri fragt), hvordan denne jakke er, hvor mit smukke vitrineskab er fra og her over sommeren har jeg især svaret mange gange på hvor disse bløde bukser er fra. Nu fås de ikke længere i den lyse farve, men flere andre super fede! Se dem HER – de koster blot 159,-bNu da I er så mange der har vist interesse i de fantastiske bløde bukser, tænker jeg at denne nederdel som er på billederne godt kunne være interessant. Den er nemlig lavet i det samme materiale – og ret så fin synes jeg! Især stylet med en chunky strik og strømpebukser her i efteråret. Den koster blot 249,- hvilket altså er en god pris, og lur mig om den ikke kunne være fin til en julefrokost måske? Nu er tippet i hvertfald givet videre.

Rigtig god tirsdag, selvom det er lidt vådt og gråt her hvor jeg befinder mig ♡

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Siger du hej til din nabo?