Søndags fristelser til vilde priser

It’s beginning to look a lot like christmas

img_20171126_120720_767-1


E R   D E T  J U L  N U ?


Det siger kalenderen i hvertfald. På fredag skriver vi d. 1. december og så går det hele løs.

Jeg elsker jul. Ingen tvivl om det, jeg synes bare at den er kommet snigende på mig i skjul i år. 2017 har i den grad været et år som bare er fløjet afsted – og nu er vi allerede snart på vej ind i 2018. Det er helt vildt.

Jeg har allerede julet en lille smule i form af røde Ilex- samt Eucalyptusgrene, små grønne træer og en enkelt krans. Og så selvfølgelig Hyacinter og Amaryllis i massevis. Og så er det faktisk næsten som om jeg ikke behøver mere. At jeg er julemæt inden vi overhovedet er gået igang. Synes allerede at de ting juler meget i vores lille hjem – så orker slet ikke at tænke på de 3 kasser pynt jeg har stående på loftet… Jeg vil bare tilsætte lidt flere hjemmegjorte kranse, mine gamle julekugler og de nye i ser herunder fra Søstrene Grene, og så lidt af den fantastiske smukke julepynt fra Walther & Co. vi har hos Cahetu som jeg skal have købt denne uge inden det er udsolgt. Og så magter jeg faktisk ikke mere. Jeg er ikke til nisser og andet gejl – men for ungernes skyld, skal der selvfølgelig være lidt mere decideret julet. Især deres højtelskede hjemmegjorte pynt, skal naturligvis frem. Den elsker jeg. Men jeg pynter først op næste weekend – det er altid den første weekend i december eller måske den anden. Kommer lidt an på Gros fødselsdag der falder d. 7/12 – og hvor meget jul hun ønsker. I år har jeg på fornemmelsen at hun bare gerne vil gå all in på jul – hun er nemlig allerede startet inde på sit værelse, som nogle af jer måske så på Insta Story i weekenden.

Er i gået all in på jul endnu?

img_20171126_121655_810

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Søndags fristelser til vilde priser