God weekend + servicemeddelse

Julefrokost i badekåbe og slippers

img_20171121_210516_782


H Ø J E   H Æ L E  –  N E J   T A K


I er mange der fulgte med på sidelinien, da jeg i søndags pakkede weekendtasken, og drog mod Sverige og skønne Falkenberg Strandbad – eller Strandbaden som de selv kalder det – med Cahetu*. Det er SÅ hyggeligt når I følger med, og skriver små beskeder og kommentarer. Tak for det 🙂 Derfor tænkte jeg, at I også lige skulle have et par billeder og kommentarer til den mest vidunderlige julefrokost jeg nogensinde har deltaget i. Ud med høje hæle og stramme kjoler og ind med badekåber og slippers! YAY, hvor var det SKØNT at stemple ud på den måde og bare nyde roen i de smukkeste omgivelser.img_20171120_144125_440 img_20171121_210226_957 img_20171121_210344_016Jeg er så heldig at min bedre halvdel og jeg har været på Falkenberg en gang før. Faktisk præcis for 1 år siden – måske I læste indlægget her, hvor jeg udførligt forklarer om deres spa?

Nu har de så udvidet deres spa med et helt fantastisk tropisk loungeområde med bar, café, pejs og pool, som indbyder til at man aldrig opholder sig på sit værelse! Og udover det, så er der lavet et smukt orangeri udendørs, hvor man kan nyde et glas vand, en kande (vidunderlig) Sangria eller bare nyde freden, hvis man da ikke sænker sin krop ned i det varme udendørs boblebad eller tager sig en svømmetur i den opvarmede pool.

Søndag morgen da vi stod op var vejret helt fantastisk smukt. Frostklart, blå himmel og høj sol. Det resultererede i smukke dampe fra det varme vand, som så helt eventyrligt ud i frostvejret! Det var helt fantastisk at mærke den friske luft i ansigtet, mens resten af kroppen var under det varme vand. Ahh. Jeg kan ikke komme tanke om en bedre måde at tilbringe mandag formiddag på! Just another day at the office…
img_20171121_090457_446 img_20171121_210108_448img_20171120_143811_551img_20171121_205930_297Skønt var det i hvertfald, og i det bedste selvskab man kan tænke sig. Tak for det ♥

Og det hele gik også, selvom jeg ikke kunne skrue mig i denne fine bikini som jeg pev lidt over 😉 Men mere om det en anden dag. Og til jer der har spurgt ind til den kjole med bar ryg jeg viste på Story lige inden vi tog afsted – så er det denne. SÅ fin i virkeligheden! Jeg nåede vist ikke at svare jer alle nemlig inden jeg sank ned i klorbassinet…

Jeg er så heldig, at min dejlige mand og jeg skal tilbage til skønne Falkenberg i januar måned på kæreste weekend, så derefter vil jeg lave en udførlig guide over den nye spa, samt den skønne nye restaurant der er kommet. Den prøvede vi nemlig ikke denne gang. Men et er sikkert – og det er, at man ikke vil fortryde at tage turen til Falkenberg Strandhotel.

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

2 kommentarer

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

God weekend + servicemeddelse