Min store lille (splittede) pige

Søndags fristelser til vilde priser

blackfriday

1/ &tradition lamper HER 2/ Broste skål HER 3/ Aiayu toilettaske HER* 4/ Biotherm creme HER 5/ Ganni stiletter HER 6/ Konges Sløjd tæppe HER* 7/ Mater sofabord HER 8/Christina Lundesten velourpude HER* 9/ Carré øreringe HER* 10/ Reflections spejl HER 11/ Vero Moda kjole HER 12/ Ellos Home lanterne HER 13/ Carré ring HER* 14/ Nofred Mouse bænk HER* 15/ Aiayu Hobie Pung HER*


S U N D A Y   D I S C O U N T   S H O P P I N G


Det er nok ikke gået nogens næse forbi, at Black Friday har været over os – og stadig spøger flere steder. Jeg havde fredag faktisk ikke rigtig tid til selv at kigge på udvalget, men nu har jeg fået snuset lidt rundt weekenden over, og flere butikker har forlænget rabatten indtil 23.59 i aften søndag, så man kan stadig være heldig! Det eneste jeg klikkede hjem i fredags var denne fine strik – glæder mig til den kommer! Den er stadig på tilbud hvis du er fristet…

Alle tingene på collagen herover er f.eks. med min 20% og mange flere, og jeg er ret lun på det hele faktisk! Især står 2 stk. af disse lamper på ønskelisten til over spisebordet, og med 25% rabat, så er et par lækre designerlamper pludselig til at betale. Ydermere har både sofabordet, plaiden* samt lanternen lyst til at blive klikket hjem 😉 Hos Cahetu* har vi sat virkelig mange lækre sager ned (op til 50%) – så hop ind forbi og se om der er noget der frister!

Jeg må også ærligt indrømme at jeg er afhængig af Biotherm cremen – mon ikke I alle har haft den stående på badeværelset engang? Jeg ELSKER den! Man svigter ikke en god gammel kending vel?! Den er med 20% og min er ved at være tom, så tænker jeg skal klikke en ny hjem…

Har I fået købt nogle julegaver eller lækkerier til jer selv?

Rigtig dejlig søndag aften <3

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min store lille (splittede) pige