Spar 20 % hos Ellos

Rigtig Glædelig Jul

img_1890


M E R R Y   C H R I S T M A S


Gaverne er pakket ind, ris a la manden rørt sammen, småkagerne pakket i kagedåsen, skjorterne strøget og ungerne puttet med forventningens glimt i øjnene. Jep den er god nok – i morgen er det d. 24. december og dermed juleaften. Klimaks på en skøn december måned, og jeg glæder mig eventyrligt til at hygge om Harald og Gro, være sammen med min familie og spise en fantastisk masse lækker mad!

Men inden vi kommer så langt, så skal jeg løbe et lille juleløb her i Frederikssund som jeg er kommet til at tilmelde mig – ret impulsivt faktisk. Åh Gud altså 😉 Men jeg håber at jeg overlever (har ikke løbet så langt i flere år)  – om ikke andet, så kan julemaden derefter indtages med lidt bedre samvittighed…hihi. Og så skal vi naturligvis se sidste afsnit af julekalenderen Snefald og Tinka inden det hele går løs. Vi er helt vilde med dem begge – så gode på hver sin måde, og vi er alle 4 spændte på hvordan det hele ender. Yndlings tid på året altså ♡

Jeg ville egentlig blot ønske jer en rigtig glædelig jul! Jeg håber at I får nogle dejlige dage sammen med dem i har kær. Julen er børnenens, hjerternes og familiens fest <3

Rigtig glædelig jul – og tak fordi du læser med ♡

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Spar 20 % hos Ellos