Glimt fra Gros fødselsdag + opskrift på Bamseboller

Status på den der vægt

img_1135


1 0 K I L O   M I N D R E ?


Måske I husker min udfordring som jeg fortalte jer om tilbage i august? Første indlæg hvor jeg smed bolden op til kamp var dette, og den første status på udfordringen var i dette indlæg. Siden hen har jeg givet et par statusser undervejs, men nu er vi altså ved vejs ende – og hvordan det mon så er gået?

Har jeg nået mit mål som lød på at smide 10 kilo inden 1. december?

Nej må svaret desværre lyde. MEN jeg har dog smidt små 6 kilo – så helt forgæves har det ikke været. Jeg må dog sande, at jeg simpelthen har været for svag den sidste tid. Jeg har spist dårligt – som i virkelig dårligt. Alle de forkerte ting er røget ned, og jeg har sprunget hovedmåltider over og erstattet dem med en “handlechokolade” som jeg kalder det… Ikke smart. Men jeg har simpelthen været for presset, og når jeg er det eller er ked af det, så spiser jeg. Irriterende men sådan er det. Men derfor er jeg egentlig også godt tilfreds med resultatet, da jeg jo trods alt har tabt mig siden august, og jeg har fået bevæget mig hvilket har været super fedt. Det at få lettet rumpetten og få gået nogle skridt har gjort en sindsyg stor forskel for mig – og nu skal de sidste kilo smides. Men først efter jul – det vil være et nederlag at gå igang nu. Det er jeg alt for madglad til – nok lidt af en julegris.

Men jeg giver ikke op! Jeg skal smide ca. 5 kilo mere og strammes en hel del op – man kan altså godt både se og mærke, at jeg er på den forkerte side af 35 år nu 😉

Det var en lille opdatering, som jeg ved mange af jer har ventet på og spurgt ind til. Jeg ville dog have ELSKET at kunne dele med jer, at jeg havde nået målet, men desværre. Jeg er blot et menneske som så mange andre med rygrad som en regnorm… Men jeg vender stærkt tilbage i 2018.

Måske er der nogle af jer der vil være med?

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

6 kommentarer

 • Kamilla Larsen

  Du er så smuk…. Måske skulle du satse på, at leve sundere frem for, at tabe dig!!
  Lad være med, at fokusere på tallet, men elsk din krop som den er (slank og flot) og gør noget godt for den i form af motion og god nærende mad. Og tillad dig selv, at synde – én dag om ugen f.eks.
  Kærlige hilsener fra Kamilla (gik på Maribo Gymnasium samtidig med dig 😉)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mamamaruska

   Tak du er sød – men er blevet noget slap og kvapset uden tøj på – hvilket folk jo ikke ser 😉
   Hvor hyggeligt at du følger med – jeg prøver lige at placere dig. Skibevejen i stort hus måske? Langt smukt hår?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er med! 😀 det er som om at læse om mig selv. Genkender mig i alt. Har tapt 9. Men har også spist usundt af samme grunde som dig…
  Og er nok kommet 2-3 kilo på igen. Jeg går i gang i januar. Jeg skal til at tabe 11 mere. Lige nu nyder vi bare julen😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mamamaruska

   YES – lad os kæmpe sammen! 🙂 Men enig – lad os nyde julen. Mmm 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Jeg er SÅ meget med 👏🏼👏🏼 Det lyder seriøst som om det er mig der har skrevet det du skriver 🙈🙈

  Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Glimt fra Gros fødselsdag + opskrift på Bamseboller