Lille økonomi - Stor forståelse

En snert af forår

spring


F O R Å R S   F O R N E M M E L S E R


Selvom vinteren er over os et par måneder endnu, føles det ligesom altid som om, at foråret er på vej så snart vi tager hul på et nyt år synes jeg. Forår betyder lys og liv. Bløde materialer, lyse nuancer og friske blomster. Særligt pasteller hører sig denne årstid til – og jeg må ærligt indrømme at jeg er VILD med pastelfarver… Så rent, feminint og lækkert. Jeg har også stadig et lille crush på velour og tilsat lidt rå items og friske blomster så er min indretningsstil for foråret lagt tænker jeg. Jeg har allerede køb lidt Vibeæg, Perlehyacinter og Krokus – det kribler i fingrene…

Hvad med dig – er du også klar til forår?

pastel1 HER / 2 HER / 3 HER / 4 HER / 5 HER / 6 HER / 7 HER / 8 HER / 9 HER / 10 HER / 11 HER/ 12 HER / 13 HER


E N  A F  H V E R   T A K


Jeg har fundet lidt lækkerier frem, jeg gerne så flytte ind her på matriklen  – eller drømme kan man jo i hvertfald altid. Særligt Ellos har tyvstartet lidt på foråret, og billedet øverst i indlægget har jeg også lånt derfra. Så fint og forårsagtigt altså. Se bare lige den rosa daybed i velour – suk den er fin! Ligeså er deres smukke velourgardiner og runde velourpude – til så fin en pris!

Nyhederne bugner af bløde puder i smukke farver, skønne accessories, gulvtæpper, fede møbler og fine tapeter. Der er SÅ meget fint – lige til at skabe forårstemning hjemme hos mig i ens eget hjem. Prøv at se dette fine spisebord – det fås i 3 farver, og er da så flot! Jeg har altid drømt om et rundt spisebord – så hyggeligt. Måske du lige stod og manglede sådan et? De fine opbevaringsposer i råt papir (nr. 13) ville være super til både bamser, vasketøj, tomme flasker etc. herhjemme, og de er ret cool i de to nuancer. What to choose… Og så er jeg lidt skudt i det nye smalle vitrineskab! Jeg har hele tiden haft et godt øje til det store vitrineskab, men dette ville passe helt perfekt i stuen i et af vores hjørner. Det tror jeg der skal spares op til!

Ja faktisk så er jeg vild med det hele…

Pssst! Med koden 375702 sparer du indtil 15/1 20% hos Ellos på deres boligsortiment. Inkl. brands og udsalg. Dog ikke møbler.b-50 b-51

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lille økonomi - Stor forståelse