Åh ku' godt - spar 20%

Fantastisk (billig) ansigtsmaske

Annonce/Produktet er modtaget til test2018-01-21-10-11-03-2

Toilettaske HER / Ansigtsmaske HER / Rudolph Care deo HER / Ecooking HER


M U L T I   M A S K E N


Kan I huske mærket Australian Bodycare? Hvis I er nogenlunde samme årgang som jeg, så burde der ringe en lille klokke. For da jeg gik i gymnasiet, var især deres bumsestik (på tilbud til 39,95,-) SUPER populær – og vi havde næsten en allesammen! Jeg ved egentlig ikke hvordan jeg kunne glemme det brand og slet ikke med alle de hudproblemer jeg har, men det gjorde jeg altså. Nu har jeg fået lov til at teste lidt produkter fra dem, og det skyndte jeg mig at sige ja tak til. Det første produkt jeg vil fortælle om er ansigtsmasken. Jeg fik nemlig lejlighed til at prøve den på i weekenden da jeg var på spa. 
Masken er lerbaseret med naturlig, australsk Tea Tree Oil og er et multifunktionelt produkt, der renser og peeler (meget mildt) huden med fine sandeltræ nøddeskaller, og samtidig kan bruges som en dybderensende maske, der trækker urenheder op fra hudens porer. Masken hjælper med at fjerne døde hudceller og andre urenheder, der kan tilstoppe porerne og danne hudorme, bumser og uren hud – win win!0fe462a8-d554-4632-8976-e6e1e7c4afe1Jeg lider selv af en del uren hud selvom jeg er voksen, og håber at denne kan hjælpe mig. Den virkede virkelig lækker da jeg brugte den forleden, og synes det var top fedt med en maske som både var peelende og som var en maske. Masken størkner helt på huden, hvilket jeg godt kan lide, og den var dejligt kølende og nem at skylle af efter jeg havde eksfolieret huden ved at skrubbe blidt, så de døde hudceller forsvandt og porerne renset.

Masken koster 149,- og kan købes HER

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Åh ku' godt - spar 20%