All you need is love

Har du 2 min.?

2018-01-10-13-40-12-2_preview


A L T   E R   L O V E


Så vil jeg bare lige ønske dig en dejlig søndag aften og sige tak fordi du endnu engang er tjekket ind på domænet. Det gør mig så glad. Jeg håber du har nydt dagen og brugt den præcis som du ville – og hvis ikke, så er det godt, at der også er en dag i morgen, som forhåbentlig bliver bedre <3

I går sendte hende her mig en masse love på Instagram. Michala ved at jeg så gerne vil nå 10K følgere på Instagram – og ja jeg ved at det måske er utrolig overfladisk – men med 10.000 følgere kommer swipe-funktionen, og den har jeg lææææænge gerne ville have. Det gør det altså noget nemmere når man skal henvise jer læsere/følgere til et indlæg eller link til noget I spørger til. Og nu er jeg i skrivende stund ved at nærme mig det runde (og lidt pæne) tal.
Tak Michala – det var så eventyrligt sødt af dig. Elsker at nogle kan være så large og hjælpe på den måde. Sødeste bloggerkollega ever. Og efter kære Michala sendte love i min retning – smittede det af på flere søde mennesker. Tak til jer alle.
Tænk i gamle dage kunne der spildt komme en 500 nye mennsker til hvis man blev nævnt – i dag er der knap kommet 200 følgere og jeg er blevet nævnt af en lille håndfuld rare mennsker. Sikke en udvikling Instagram har taget – men det kan selvfølgelig også bare være at jeg ikke er så interessant som i gamle dage. Men lad nu den ligge 😉
Hvor om alting er, så har det været en dejlig weekend. Helt ned i gear og vi har fået ladet batterierne op til endnu en travl uge med farmand ude at rejse. Jeg er rigtig kommet igang med at løbe igen, og jeg er så stolt af mig selv. 11 km. i fredags og 7 i dag – og så min. 10.000 skridt  dagligt. Så kan det godt være at det halter lidt med kosten – men jeg prøver i hvertfald at få dellerne lidt i frigear…
Nu vil jeg kaste mig på sofaen med – meget apropos – et stykke skovbærkage og forhåbentlig en god film i TV. Ellers har jeg da heldigvis en bunke magasiner jeg endnu ikke har læst i…

 

Slutteligt vil jeg lige huske dig på, at til og med i morgen kan du spare 20% på alt interiør hos Ellos – og der er altså meget fint! Brug koden 375702

 

God aften <3
Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

All you need is love