Har du 2 min.?

Monday Facts

image3


V I D S T E  D U  D E T ?


På sådan en kold og meget blæsende mandag, tænkte jeg det kunne være hyggeligt med et lille indlæg, hvor I måske lærer mig lidt bedre at kende. Jeg har lavet et par stykker af dem før, og de var et stort hit – så vi prøver et mere. Jeg elsker selv at læse den slags facts om de personer som står bag de blogs jeg læser – både de seriøse, alvorlige, lige gyldige og sjove små sandheder.

Så here it goes – lidt forskellige ting om mig som du måske ikke lige vidste og ting som ligger mig på sinde netop nu:

– Jeg har læst teologi på Københavns Universitet, og ville rigtig gerne være præst. Det vil jeg egentlig stadig gerne (på et tidspunkt) – tror jeg vil være en super god en af slagsen hvis man må sige den slags!

– Jeg elsker surt slik. Gerne så syrligt at ansigtet krænger sig sammen!

– Jeg har været springgymnast på højt plan da jeg var barn. Jep – de lårbasser kan skisme lave krebsspring og springe i trampolin…

– Jeg har Skoliose og bliver mere og mere skæv for hvert år der går. Det er meget tydeligt om sommeren med bare skuldre. Desværre. Endnu et freak punkt (jeg skulle nok have været en plet på lagnet..)

– Jeg har engang kunne snakke ok russisk. Jeg var i sommerferien efter 2g på sprogskole i Rusland, og fik privatundervisning da jeg var elev hos Bruun Rasmussen Kunstauktioner, så jeg bedre kunne forstå hvad alle de russiske kunder snakkede om. Det havde vi lidt svært ved dengang og ikke alle havde gode intentioner…

– Jeg hader fisk! Som i virkelig hader. Kan kun få tun fra dåse ned…Og jeg vil så gerne kunne lide fisk. Ser så lækkert og sundt ud – men smagen. Addrrr.

– Jeg har en drøm om at flytte til udlandet med min familie. Gerne indenfor 5 år max. Blot for en periode. Eller det har vi begge to faktisk – heldigt nok. Og når ungerne engang er flyttet hjemmefra, så drømmer jeg om at åbne et lille Bed & Breakfast i Toscana midt i en olivenlund.

– Er jeg lidt nervøs for min nattesøvn, idet vi netop har tegnet Viaplay igen og dermed kan se Fraiser! Elsker den serie! Virkelig. Humor på højt plan.

– Forstår jeg ikke hvordan det kan være så dyrt at tage på Charterferie. Shit mand! Vi har jo aldrig rigtig rejst før, men efter vores tur til Rom sammen som familie sidste år, kan vi slet ikke lade være. Men små 25.000 for en tur sydpå med pool og strand – av min pengepung!

– Har jeg engang klappet lårene sammen om en (stakkels) brandmand da vi var på ferie i min mormor og morfars sommerhus i Gilleleje som barn. Aldrig har jeg prøvet noget så smertefuldt. Min far måtte bære mig hjem fra stranden – han tissede dog ikke på mig ligesom er tilfældet med Monica i Friends.

– Ærgrer jeg mig guld og grøn over at vi ikke længere har ovennævnte sommerhus i Gilleleje. Hvem ville ikke elske at tage derop? Elsker den by – og det kostede ingenting dengang det blev solgt! Shit jeg har tilbragt meget tid der.

– Har jeg en ustyrlig trang til at bestille denne virkelig fede velour madras i skønneste farve, denne billige velourpuf samt dette fede (og ok billige) gulvtæppe som Harald ønsker sig nu da Ellos har 20% indtil midnat (dog ikke på møbler)…

– Tænker jeg på, om jeg nogensinde kommer i den nederdel I ser på billedet øverst igen – lige nu kan den ikke komme op over lårene. Fu.. mand! Og savner også mit lange hår nu…

God mandag <3

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

2 kommentarer

 • Signe Op.

  Mht. ferier, så kan jeg kun anbefale jer at leje et hus selv. Vi er ikke så meget til charter, så når vi er sydpå, foregår det i et lejet hus. Vi har lejet privat i Sydfrankrig (som vi selv kørte til) og Italien (hvor vi fløj til), men der er også mange bureauer, som udlejer huse.
  Vi er ret pjattede med dén feriemodel, og nyder at have vores egen pool, køkken m.m. Men vi er så også nogle madører, der meget gerne går på markeder og i lokale supermarkeder, så vi selv kan kokkerere med de lækre lokale madvarer. Og det krydrer vi så med restaurant-besøg også.
  Så; overvej, om det måske kan være noget for jer. Man får altså ret meget for pengene på den måde 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mamamaruska

   Tusind tak for input 🙂
   Det lyder også lækkert at holde ferie på den måde!
   Det vil vi undersøge.
   Kh Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Har du 2 min.?