Du som har tændt millioner af stjerner

Lår venlige nederdele

skirt

1/ Guld drøm HER 2/ Blomstret skønhed HER 3/ Billige prikker HER 4/ Sort blonde maxi HER 5/ Flower Power HER 6/ Cool strømper HER 7/ Leo lækkeri HER 8/ Florlet billig Rosa HER 9/ Fine budget flæser HER


M U S T H A V E    M A X I S K I R T S


Jeg ELSKER nederdele. Især dem der skjuler lårbasserne, når man som jeg ikke er udstyret med modelben. Mine ben har altid været mit issue – og sådan har vi det jo nok så forskelligt. Jeg går aldrig i shorts eller kort nederdel – jeg føler mig simpelthen utilpas. I hvertfald som det ser ud lige nu.

Men så er det jo godt at der findes så mange skønne lange nederdele. Især denne sæson kan jeg se at der kommer mange fine af slagsen – og nogle af dem har jeg fundet frem her.

Et par af favoritterne er fra Ganni – elsker stadig det brand og strømperne er også derfra – de måtte lige med…Og så er jeg helt skudt i nummer 1 fra Rabens Saloner som er såååå fin! Sæt et par Shangies til og en t-shirt, så er jeg klar til sommer. Der er naturligvis også et par billige modeller med – alle under 275 kr. Jeg er især vild med nummer 9! – fås i flere farver.

Andre der elsker maxi skirts? De er da så anvendelige både til hverdag og fest!

Rigtig god lørdag <3

Psssst! Boozt kører denne weekend en kampagne med 20% på mange forskellige styles.

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Du som har tændt millioner af stjerner