Vinterferie?

Lige nu

mariana-vusiatytska-238050

– Skal jeg nok have den mest uromantiske, men alligevel ret hyggelige Valentines Day med mig selv i morgen, da Kim er i Stockholm. Jeg forudser Ben & Jerrys og Sex & The City. Ahh.

– Drømmer jeg konstant om at tjekke ind på dette billige og mega centrale hotel i Paris igen. Suk hvor jeg savner min yndlingsby – og croissanter. Deraf billedet øverst.

– Craver jeg for vildt forår, efter at vi har fået Shangies hos Cahetu. Kom nu bare tæer og sandaler!

– Er jeg seriøst ved at være bange for om jeg har et usundt forhold til serien Fraiser – siden vi fik Viaplay igen har vi slugt mindst 5 afsnit hver aften efter ungerne er puttet. ELSKER bare den serie – så god humor altså selvom den er oldgammel! Har I set den?

– Har jeg kastet min kærlighed på dette skønhed af et skab. Er det ikke cool?

– Elsker jeg at se Gro danse rundt i sin Marcus & Martinus hue – siden koncerten i lørdags har hun boet i den. Den lille hipster.

– Tænker jeg på, om det er for tidligt at kigge efter badetøj nu sommerferien er bestilt? (YAY). Synes denne søde badedragt eller denne nyhed fra Ganni – helt klassisk med et tvist er super flot, ligesom denne bikini er ret lækker og god når man har lidt former som jeg tænker jeg…

– Er jeg lidt i krise over mig selv pt. Kender I det? Nogle gange har man gode perioder, andre not so much. Jeg synes jeg er lidt nede i et sort hul. Selværd, selvtillid, og humørmæssigt. Midtvejskrise? Lidt træls. Men må prøve at kravle op af hullet – det er nu alligevel sjovest at være oppe hvor solen skinner.

– Elsker jeg bogudsalg. Købte denne skønne bog fra Naja Munthe i går til kun 100 kr. i vores lokale Bog&Idé hvor der var bogudsalg.

– Kæmper jeg igen lidt med min POTS desværre. Jeg må i den grad få prioriteret at få gået en lang tur eller løbe hver dag. Kan slet ikke overskue at skulle derhen igen. Punktum.

– Kan jeg se at rigtig mange af jer har været inde og kigge på denne prikkede sag fra forleden, så måske jeg skulle få den købt inden den er udsolgt…

– Ligesom denne dynejakke er super cool og billig… Fristelser er der nok af.

– Er jeg af den opfattelsen at jeg er den eneste i hele verdenen der IKKE har set en eneste af Fifty Shades filmene…

– Er jeg jo typen der skifter mascare hvert 5. år… Men overvejer at købe en ny der ikke er tørret ud, nu Boozt har 20% på alle mascaraer netop nu…

– Forstår jeg ikke hvorfor jeg er den eneste i familien herhjemme der elsker fastelavnsboller. Det er godt nok træls. Jeg kunne godt lige ha tænkt mig at smage en lækker gammeldags en af slagsen, med remonce og creme. Mmm.

– Skal jeg have lidt penge i kassen, og håber derfor at få sorteret ud i mit skab de næste par aftener.

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vinterferie?