Spar 15 % på sko til kvinder og børn

10 Fredags Facts

jon-tyson-224556-unsplash1/ Jeg fik i mine unge dage inden jeg fik børn en ny smart frisure i en fancy salon på Nørrebro. Synes jeg selv. Jeg blev siden hen kaldet Polle fra Snave – især af Kim. I samme periode købte jeg et par kernelæderstøvler med hæl samt en trenchcoat og følte mig som et helt nyt menneske. Husker I iøvrigt den reklame med Polle?

2/ Jeg elsker kakaopulver. Som i virkelig elsker. Jeg tror faktisk at jeg levede af skummetmælk og Nesquik kakao i gymnasiet. Og Maribo øl selvfølgelig.

3/ Vi bliver lidt i gymnasietiden. Jeg havde engang den sødeste nisseven, som kendte mig ALT for godt. En af mine nissegaver var en Kaj kage. Ej men altså – der var ikke et øje tørt husker jeg.

4/ Jeg har aldrig været udenfor Europa og har i den grad rejsefeber. Eller jo det har jeg skisme da når jeg nu tænker over det.  I 2 g var jeg på 21 dages sprogskole i Rusland. Det var en oplevelse lad os bare sige det sådan. Jeg kom rødhåret hjem btw. Og måske er alt den billige vodka (7 kr. for en flaske Smirnoff) skyld i at jeg næsten havde glemt jeg var afsted…

5/ Jeg har en lillesøster som bor på Lolland, som jeg savner vildt meget. Hun drikker både kaffe, spiser ost og elsker at snakke i telefon. 3 ting som jeg i den grad hader. Hun er meget udadvendt og jeg det modsatte – men alligevel er vi blevet meget ens og har virkelig fundet hinanden (endnu mere) på vores gamle dage.

6/ På det seneste har jeg fået en trang til hive ungerne ud af skolen, og rejse væk fra det hele. Gros klasse gennemgår nogle kedelige udfordringer med lærerskift, vikar og sygdom lidt for meget, og det kan mærkes på hende. Og så kunne det bare være fantastisk at pakke hele familien ned og tage ud i verden.

7/ Jeg så forleden aften programmet “De perfekte piger” på DR. Det var ligesom at se mig selv. Fuldstændig. Jeg blev faktisk lidt trist. Her sidder jeg snart 37 år gammel, og er ikke stolt af noget jeg har udrettet. Kun Harald og Gro selvfølgelig – og at kunne holde på Kim så mange år. Men det er jo egentlig sørgerligt at man føler man ikke rigtig er noget værd, og man helst har lyst til at kravle langs væggene. Måske jeg skulle arbejde lidt med det.

8/ Jeg er kun 164 cm. lav – mange af jer derude tror at jeg er meget højere. Det er lidt sjovt. Jeg ville dog gerne være bare 5 cm. højere – er sikker på at mine propertioner ville være bedre hvis jeg lige blev strukket 5 cm. 😉

9/ Jeg har engang gået til Hip Hop mens vi boede i Farum. Stadig ingen børn. Kim driller mig stadig når Gro viser sine dansetrin og siger at mor da kan hjælpe – Tak Kim. Det var måske heller ikke lige det mest interessante dansehold – men det var sjovt! Savner faktisk at danse. Ikke Hip Hop men noget mere spræl – Zumba, Latin eller noget i den dur.

10/ Vi har stadig her efter 4 år i huset ingen knager oppe til håndklæder på vores badeværelse. Ja I know… Nu skal det være. Jeg synes at denne her er super fed og vil passe godt ind til det look vi har derude. Så kan min Aiayu badekåbe, en sæbe, tørbørste og lækre håndklæder hænge på den. Vil det ikke være lækkert?  Og nu jeg er der, så overvejer jeg også et gulvtæppe derud til da der er 20% på dem alle… 

Kan I have en fantastisk fredag – og måske påskeferie til nogle af jer? <3

. . .

Pssssst! Husk at du indtil 23.59 i aften sparer 15 % på fodtøj hos Boozt.com*

Med koden: ‘Mama15′ får du 15% på alle* sko til kvinder og børn når du shopper for 599,-

Shop til kvinder HER*

Shop til børn HER*

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

2 kommentarer

  • Haha, min kæreste er også helt Nesquick nostalgisk pt, man får helt ungdoms flashback af lyden, når skeen klinger i glasset ved omrøring.

    – A

    Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Spar 15 % på sko til kvinder og børn