Weekend

Forår på fødderne

sneakers

1 HER / 2 HER/  3 HER (mange farver) / 4 HER / 5 HER / 6 HER / 7 HER/ 8 HER / 9 HER


F O R Å R S G L A D E   S N E A K E R S


Selvom det ikke er forår udenfor – faktisk temmelig vinteragtigt, så kan man da godt drømme lidt om at få forårsfornemmelser på fusserne. Jeg gør i hvertfald – og især efter jeg i går lørdag var ude i Paw sko i Lyngby storcenter for at lave en kampagne om forårssko. Hold du op de har mange – og det er altså med hånden på hjertet (og uden spons i dette indlæg) at jeg siger det – absolut et besøg værd! I var vilde med alle de sko jeg lagde op, og jeg skal nok vise billeder i indlægget af de udvalgte når vi kommer til det – tak for alle jeres input på Insta story – elsker når I giver feedback!

Men mens I venter på det indlæg – og jeg har heller ikke kunne finde et billede af de sneakers jeg fik med hjem i går, har jeg fundet lidt forårslækkerier frem. For jeg elsker bare sneakers! Det passer meget godt med den (måske lidt for) casual livsstil jeg kører for tiden 😉  Men sneakers kan man ikke få for mange af synes jeg – de skal jo gerne passe til lidt af det hele, og jeg kunne i virkeligheden godt ønske mig et par af hver på collagen ovenover… Men det går ikke (selvom de er fantastisk fine). Er lidt lun på nummer 8 – fin og luftig til kun 399,- 

Og er du til lidt feminine sneakers, så se lige disse som ikke er med på collagen – så yndige og til blot 349,- Både i hvid og rosa!

I plejer at elske de sneakers jeg viser frem, så nu er der lidt at hygge jer med på sådan en kold og blæsende søndag. Måske lidt sofashopping?

Jeg er græsenke hele ugen – så måske jeg skulle videresende indlægget her til min mand… Det er vel på sin plads 😉

God aften <3

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Weekend