+35, nyt bling og yndlings serum

Let’s rock!

d38a4056-85aa-4b57-a10a-d695eb7545d2Blazer HER / Jeans HER / T-shirt HER


C A S U A L   C O O L


Så blev det allerede onsdag og i morgen er det Påske og dermed forlænget weekend i hyggens tegn. Chokolade, marcipan og påskeskum i en lind strøm, så kvalmeniveauet nok har nået højdepunktet allerede fredag – men så er det godt at påskedagene også altid byder på lange gåture og masser af luft så man bedre formår at kunne være i sin egen krop. Jeg er hverken til sild eller snaps så det hopper jeg let og elegant over, men jeg siger ikke nej til en god frikadelle og et glas koldt hvidvin. Jaja I know – ingen kaffe, fisk eller snaps – grow up 😉

Vi skal de næste dage bare være os fire herhjemme og hygge os med spil, gåture, hjemmebag og lidt havearbejde. I weekenden vender vi snuden mod landet et par dage, hvor den står på familiebesøg med æggejagt i haven hos mine forældre som vi plejer, og farmors berømte frikadeller ved påskebordet.

Har I nogle hyggelige planer for påsken i år?

Btw. Så er den cool t-shirt med guldprint som jeg har på herover (og ja bedste billede ud af 10;) ) netop kommet på lager igen igen (mange af jer gik forgæves i dette indlæg), så måske et lille selvforkælelses påskeæg er på sin plads?

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

+35, nyt bling og yndlings serum