Weekend

Søndagstur & Søndagsshopping

img_8690


I S,  F I S K E D E L L E R  &  G L Ø D E N D E  D A N K O R T


Hej forår – mon det er dig der er kommet for at blive?

Tør man sige det højt uden at jinxe det? For sikken et mildt og dejligt vejr vi har haft i dag. Eller stadig har må jeg hellere skynde mig at sige for kl. er jo kun 15. Vi er netop kommet hjem fra en dejlig søndagstur, solen skinner og temperaturen siger + 5 grader! Det er næsten ikke til at forstå hvis foråret nu er på vej, men ih hvor jeg håber. Vi var en tur i Gilleleje som jeg elsker – desværre var solen ikke helt slået igennem på de kanter, men vi nødt det alligevel. Vi er jo kun os tre hjemme, mens Harald er på træningslejr, så vi gik en tur på havnen, Gro og jeg spiste en lækker hjemmelavet vaffelis og farmand spiste friske fiskedeller. Nu er vi landet hjemme igen. Kim ser cykelløb, Gro tegner og jeg ville lige tjekke ind her, inden jeg går mig en tur i solskinsvejret for har helt kriller i kroppen nu solen endelig er fremme. Haha. Støvsugningen må vente – det gider vi simpelthen ikke i det vejr – og nu er vi også dovne. Kender I det…d5df7dd6-e5a7-4533-875c-895fb2a696a0

Alt den sol og varmere temperaturer, får mig endnu mere lyst til at shoppe forårskluns – jeg har et eller andet med blomster denne sæson altså. Jeg har vist fine kjoler, nederdele og sko frem hele ugen – og så kører Boozt indtil i aften 20% rabat på (stort set) hele molevitten! Det er næsten unfair når man nu er blevet noget så fristet af at skrive de indlæg.

Især denne badedragt eller bikini i samme blomsterprint har jeg et crush på, disse glimmer stiletter samt disse gule herligheder. Og så denne drøm af en nederdel også med i tilbudet. Suk.

Og så er mine støvler, som I er SÅ mange der spørger til også med 20 %. Dem finder du HER

Så hvis du mangler forårstøj og sko til hele familien, så er det i dag du skal slå til!

Rigtig dejlig forårssøndag til dig <3

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Weekend