Suk - hvem der bare skulle giftes igen!

Weekend

sarah-takforyan-339116-unsplash


Y A Y   I T’S   F R I D A Y


Udenfor daler sneen, temperaturen siger -3 grader og mørket falder på. Indenfor rykker vi tættere i sofaen, fylder guf i skålene og tænder for tv’et. Det er nemlig fredag. Og hurra for det. Efter en uge med sygdom endnu engang, en kat der måtte til dyrlægen og et forår der lader vente på sig, trænger jeg i den grad til weekend.

En weekend som står i fødselsdagens tegn – min (lille) fætter fylder nemlig 30 år, og det skal fejres i morgen lørdag. Men ikke party uartig – næh en fest helt på børnenes præmisser, og vi starter ud i Dinos Legeland. Jeg kender to herhjemme der glæder sig. Forinden da skal vi besøge Paw Sko i Lyngby storcenter, som jeg endnu engang har en kampagne for, og det glæder jeg mig helt vildt til. Så et tæt pakket program lørdag, som derfor må betyde en hyggelig søndag på sofaen inden vi om aftenen kysser farmand farvel og sender ham til London hele næste uge. Men det er så også sidste (lange) rejse i denne omgang for ham, og det er nok meget godt for os alle.

Jeg glæder mig nu til en uge alene med ungerne, og håber vi får tid til at hygge lidt selvom det er hverdag.

Selvom jeg elsker sne, så er jeg efterhånden der hvor jeg havde sat humøret op efter forår. Jeg er træt af at rende rundt i tyk jakke, huer og vanter, og glæder mig til at hoppe i et par sneakers (måske disse ret fine) og en forårsfrakke.

Jeg har lige pt. et crush på lys denim, som passer meget godt til mit forårshumør, og drømmer især om denne cool jakke* og det blev på ingen måde bedre efter jeg så disse fine billeder hos Gina Tricot, som altså er mester i fine og billige styles. Se bare den cool nederdel…

Andre der higer efter forår – eller håber I på sne i lange baner?

Rigtig god weekend <3

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Suk - hvem der bare skulle giftes igen!