Crush on Sofie Schnoor

Weekend

img_8662


V A C A T I O N  T I M E


Så blev det weekend, og for mit og ungernes vedkommende faktisk også påskeferie. Noget vi har glædet os helt vild til. Ingen skole, ingen madpakker, intet arbejde. Denne påskeferie bliver dog noget anderledes end den plejer, for i dag er der nemlig sket noget stort. Harald er taget på træningslejr med sin svømmeklub. For nogle vil det måske bare lyde helt normalt at ens børn tager med på den slags ture – men for os er det SÅ stort. Harald har aldrig været med på lejrskole, hyttetur samt sovet ude hos andre end den nærmeste familie – dog med én enkelt undtagelse hos hans bedste kammerat som bor 500 meter fra os – så det er virkelig en overvindelse og en stor ting. Både for Harald og os. Selvom vi endnu ikke ved hvordan det kommer til at gå, og om han kommer hjem før tid, så er bare det, at han er kommet afsted så mega sejt og jeg er SÅ stolt af ham. Min store elskede dreng som nu befinder sig i Nyborg på Fyn – langt væk fra mor og far. Godt gået når man er særlig sensitiv og lider af ekstrem hjemve og faktisk ikke rigtig kender de andre børn særlig godt eller de voksne for den sags skyld. img_8663Tilbage er Gro, farmand og jeg og det bliver meget mærkeligt når vi i aften skal se film som vi plejer uden at Harald sidder i sofaen med sine dejlige krøller og glade smil. Men så får vi lidt kvalitetstid med Gro – og det er også sundt. Hun har bestilt rødt kød, bagekartofler og brun sauce – hendes yndlings. Så sjovt altså – og hun kan bare tage fra skal jeg hilse og sige 😉 Kim har bestilt kanelsnurrer, så de er i skrivende stund netop hevet ud af ovnen, og står og dufter i køkkenet. Billedet er frisk fra fad, og opskriften på dem finder du i indlægget her. Den er virkelig god – det er min gamle folkeskoleveninde der bor i Sverige jeg har fået den af. Mmm.

Ellers står den i dag ikke på så meget andet end hygge – og sådanne dage skal der også være plads til. Næste uge byder på en tøsetur til København med Gro og hendes veninde, hyggelige legeaftaler og så skal jeg lidt i haven tænker jeg, hvis vejret er med mig.

Jeg håber at I må få en skøn lørdag ligesom I gerne vil have den skal tilbringes.

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Crush on Sofie Schnoor