De pæneste gummistøvler

Lækker nyhed til madpakken

img_0546Annonce for Vel’smurt Kyllinge Spread fra 3-Stjernet

Trænger du også til lidt nyt i madpakken?

Andre på linien som godt kunne trænge til lidt madpakke inspiration? Jeg må ærligt indrømme at jeg ikke er kæmpe fan af madpakker. Eller det er jo som sådan ikke madpakken der er noget i vejen med – det er det med at lave den der hurtigt går hen og bliver et issue herhjemme. Det er nemlig altid mig der står for den (med mindre jeg stort set ligger for døden hihi ) – og jo ungerne er egentlig så store at de godt kunne lave den selv. Men selvom jeg synes det er lidt småtræls at stå der om morgenen og smørre madpakker mens jeg vågner, så er det også lidt hyggeligt at lave en lille overlevelsespakke til ungerne – som de ikke ved hvad indeholder. Jeg husker da selv som barn, at madpakken var dagens højdepunkt og glædede mig altid til at se hvad min mor havde puttet i. Ikke at pålægget varierede sønderligt, men mon der var en lille lækkerhaps deri, en rest fra aftensmaden eller en lille hilsen måske?

Og selvom Harald og Gro er stor fan af genkendelighed og flade rugbrødsmadder, så kan jeg alligevel godt mærke at de er ved at blive store. De vil gerne eksperimentere lidt mere, og så gør det faktisk også madpakkerne en anelse sjovere for mig at lave.

En Vel’smurt nyhed

img_0549Og det leder mig hen på, det som indlægget egentlig skal handle om. Nemlig en skøn nyhed til netop madpakkerne. Lad mig præsentere Vel’smurt Kyllinge Spread fra 3-Stjernet.

Vel’smurt fra 3-Stjernet er et lækkert smørbart produkt, som findes i to varianter. En med Ramsløg og hvidløg samt en med Soltørret tomat. Min favorit er uden tvivl den med soltørret tomat – den smager vildt godt! Og især på knækbrød er jeg blevet ret lun på den – den er i hvertfald gået hen og blevet min frokost de sidste par dage.

Nyheden er lavet af kyllingebryst og kikærter, hvilket gør at den har et højt proteinindhold, og så er den lige til at smøre på brødet – ligesom den klassiske leverpostej. Se spændende madpakke opskrifter lige her

Harald og Gro har altid været ekstrem tro mod deres rugbrødsmadder i madpakken. Én med leverpostej og én med spegepølse. Og så lidt grønsager, bær, evt. en rest fra aftensmaden, en smoothie og måske lidt (sundt) lækkert (og nogle gange kan der altså hoppe en Knoppers eller mælkesnitte derned også – så hellige er vi heller ikke herhjemme).img_0548Derfor var jeg også lidt skeptisk overfor hvad de mon sagde til at jeg skiftede leverpostejmaden ud med den nye Vel’smurt fra 3-Stjernet – men de kan godt lide den. Begge to. Konsistensen er lækker, smagen er god og den er mild og ikke for stærk, hvilket godt kan afskrække mine unger hvis den smager af alt for meget. Den smager også godt, hvis du dypper gulerodsstænger deri – en form for Hummus eller i grov bolle med salat. Mmm.

Så hvis både du og ungerne trænger til at prøve noget nyt, så kan jeg altså med hånden på hjertet godt anbefale den.
img_0547Jeg har købt begge varianter i vores lokale Føtex, men du kan også finde dem i Bilka, SuperBrugsen, ABC Lavpris samt på Nemlig.com. De koster 17.95,-img_0550

Dette indlæg er blevet til via et honoreret samarbejde med Vel’smurt Kyllinge Spread fra 3-Stjernet, men alle holdninger er selvfølgelig mine egne.

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

De pæneste gummistøvler