Tanker om et citrontræ og Instagram

Mandags ønsker

mandag4

1 Stribet net  / 2 Silke skjorte / 3 Tights til powerwalk / 4 Cool t-shirt 99,- / 5 Leggins6 Cool taske / 7 Lækker buksedragt / 8 Prikket bikini / 9 Regnjakke / 10 Bog på tilbud / 11 Grydelapper / 12 Stråhat /13 Prikkede bukser 159,- /14 Smuk lampe

Blæsende og våd mandag

Hold da fast for et mystisk vejr vi har haft i dag. Jeg startede mandag morgen med en 10 km gåtur med en veninde som jeg plejer – eller plejer og plejer vi har gjort det i 3 uger nu haha. Men der var det lidt halvlunt omend noget blæsende! Et par timer efter jeg var kommet hjem, tog vinden til og jeg måtte ud og klippe tulipaner og sætte støtte op på alle pæonerne, som jeg håber har overlevet. De er langt fremme i år, og blæsten var hård ved dem – og det samme var styrtregnen som så tog til her i eftermiddag.

Ej men come on! Himlen var så mørk, så man skulle tro det var en efterårsdag og regnen slot så hårdt på ruden, så vi ikke kunne høre hinanden. Nu her kl. 20.30 står det lidt mere stille til igen, selvom regnen stadig står ned. Jeg havde ellers lige tænkt jeg skulle i min nye nederdel og hvide sneakers på kontoret i morgen meeeeeen det tror jeg måske ikke lige overlever cykelturen til toget i morgen tidlig… Men det fik mig til at tænke på, at jeg faktisk godt kunne ønske mig en ny regnjakke. Jeg har denne som jeg er rigtig glad for – den er bare lidt småkedelig af udseende. Derfor er der naturligvis en regnfrakke på denne uges mandagsønskeliste!

Mandagsønsker med overvægt af striber og prikker

Uden at det egentlig var min intention, så har denne uges ønsker en tydelig råd tråd kan jeg se her efter collagen er sat sammen. Striber og prikker i lange baner, og lidt mørkere end de forrige uger. Måske det har noget med vejret at gøre? Jeg har i hvertfald kastet min kærlighed på den lækre stribede regnjakke – er den ikke cool? Og så fås den også i en lang model som også er fed. Kan ikke bestemme mig for hvilken jeg ønsker mig mest faktisk…

Og så skambruger jeg disse bukser konstant, så jeg må eje et par til. Og så lige et nummer mindre. De er lidt store i det synes jeg (info til jer der spørger til dem på instagram) De koster kun 159,- så det er ikke den største post. Så skal jeg også have et par nye træningsbukser – jeg har kun et par, og det vil nok være godt for hygiejnen med et par at skifte med 😉 Disse er ret cool synes jeg.

Ellers vil jeg fremhæve den fine runde taske, stråhatten fås i to forskellige varianter samt den fine lampe som ting jeg godt kunne drømme om. De to førstnævnte noget mere realistiske økonomisk 😉 Og så er den stribede taske også ret cool!

Tror bare jeg bestiller en stråhat, lukker øjnene og drømmer mig tilbage til solskin. Er I med på den?

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tanker om et citrontræ og Instagram