Matchy Matchy

Solrige weekend glimt

img_0885

Links til alle billederne:

Lounge møbler HER / Velourmadras HER / Krukke (forrest) HER / Krukker med blomster Rema 1000 / Stribet pudebetræk HER / Prikkede bukser HER / Lanterne HER / Kurvestol HER / Harald shorts HER / Gros leopardsæt HER

Sommer i april

Jeg håber at I har haft en fantastisk weekend – vejret har jo været eminent! Det er helt vildt at vi i lille regnfulde Danmark har haft 3-4 dage med bragende sol, varme temperaturer og blå himmel – i april vel at mærke! Så lækkert altså. Ens humør stiger lige et par grader, naboerne smiler lidt mere og alt ser lidt lysere ud i solskin ik’?

Jeg vil egentlig ikke holde på jer så længe i dag. Ville blot lige kigge forbi med lidt solrige glimt fra en helt igennem fantastisk weekend, og så lige sige tak til jer der følger med på Instagram og elsker havelivet lige så meget som jeg. Så hyggeligt at I har lyst til at følge med, og jeg lover at jeg nok skal lave flere små film derude fra når haven er lidt flottere. Nu vil jeg gå ud og vande krukkerne inden jeg rammer sofaen og Frasier – og måske lidt aftenshopping. Har I set at Boozt har 20% på stort set hele molevitten? Ret vildt! Især hvis man mangler sommertøj, sneakers, sandaler, regntøj mv.

Rigtig god søndag aften <3 img_0043 img_0883 img_0884 img_0886img_0756 img_0888 img_0889

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Matchy Matchy