Drømmehåret

Forår i haven

img_2122Ej men det her vejr altså – jeg klapper i mine små hænder for hver dag jeg vågner og solen skinner. Det er helt fantastisk! Jeg må lige dele en masse glimt fra de sidste par dage med jer – haven er så fin lige nu.

Man føler jo faktisk at det har været lunt og sommerligt i en tre ugers tid nu. Ret vildt når vi kun skriver maj måned, og vi bor i Danmark.

Jeg er i hvertfald kæmpe fan! Solens stråler gør bare et eller andet ved folks humør – og det er så rart at møde smilende mennesker på sin vej.img_2035 img_2126At solen er fremme og temperaturerne dejligt varme, betyder også at haven snart står i fuld flor. Bøgehækken er grøn og livsbekræftende, roserne står med grønne og friske blade, høstanemonerne strutter med deres kantede blade, pæonerne og bonderoserne står med store knopper og mine andre stauder er også godt på vej. Og ikke mindst min yndlings Clematis er sprunget ud de sidste par dage. Flere blomster fra dag til dag og snart står der et lyserødt blomsterflor midt i haven. Cant’t wait! Sorten på min Clematis er en Montana Rubens. I er flere der har spurgt nemlig. Og den klatrer op af et jernstativ med krone – som er helt dækket. Jeg drømte om at sætte den op ad et nedløbsrør eller en pergola hvis vi havde sådan en – men min mand sagde nej til nedløbsrøret og en pergola er ikke blevet bygget. Endnu. Derfor satte jeg den midt i mit staudebed under et stativ og det fungerer upåklageligt! Jeg har den samme sort ved vores anden terrasse og op af espalieret ved køkkenhaven. Det er en stærk sort som vokser hurtigt, og så er jeg vild med de sarte lyserøde blomster.img_1937 img_2052img_2120 img_2124Her de sidste par dage hvor vi har haft fri har vi bare stornydt det gode vejr. Ingen planer overhovedet og vi har lavet det vi havde lyst til.  Slikket sol, hoppet trampolin, spillet lagkage (et udendørs boldspil fra ungernes skole), spist is, leget, hygget, spist god mad og bare slappet af. Så skønt! Nå ja – og så var jeg jo lige til frisør i fredags som I nok har set. Ellers har vi bare været herhjemme og ladet batterierne op. Skønt og hyggeligt <3

Nu starter en ny uge i morgen, tværsuge i ungernes skole – ikke noget nogen af dem er fan af – så jeg spår to trætte børn hver dag. Kim skal på konference et par dage og jeg selv har et par ting jeg skal, så alt i alt en travl uge – godt batterierne er fuldt ladt op.img_2123Håber I har nydt den forlængede weekend – hvis I altså har været så heldige at have fri.

God søndag aften <3

Loungemøblerne finder I HER / Kurvestolen HER / Krukkerne er fra Rema 1000 samt HER / Parasol lignende HER

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Drømmehåret