God Pinse

Syrener, kærlighed og fine kjoler

img_3021Annonce for Ellos

Mini Me

Jeg har været inde på det før, og nu kommer jeg det altså igen. Det er da lidt sødt at man kan være matchy matchy med sin datter, hvis man altså er heldig at have sådan en. Nogle synes det er sukkersødt, andre som jeg selv, at det er lidt cute. Så længe det ikke tager overhånd altså. Og det er netop hvad det ikke gør i Ellos’ ret så fine Mother/Child kampagne, som er lavet i samarbejde med den svenske blogger Carolina Gynning. Nordisk, enkelt og sommerligt – jeg er vild med det.703ec99d-e5a9-4dff-af46-b73ab199092aEllosKampagnen som er meget nordisk inspireret i sarte, lyse og enkle nuancer, er lige min stil. Det ved I om nogle. Jeg kunne faktisk lide næsten det hele, men mine klare favoritter var de fine hvide kjoler samt shortsene med flæser – derfor blev det dem der faldt i min kurv. Normalt er Gro ingen kjole pige, og jeg på ingen måde en shorts pige – derfor var det faktisk meget ud af min comfortzone og meget ulig mig, at bestille som jeg gjorde. Men jeg forelskede mig simpelthen i præcis de styles, og med en tur til Sicilien lige om hjørnet, havde jeg lovet mig selv, at jeg ikke begik samme fejl som sidste år i Rom, kun at have lange bukser, lange kjoler og maxi skirts med… Så må mine mindreværdskomplekser altså pakkes væk den uge vi er afsted. Og for min buksepiges vedkommende, så elsker hun faktisk sommerkjoler når det er meget varmt – så er de rare bare lige at hive over sig. Så alt i alt passede det jo perfekt – og vi er begge to ret så glade for den beslutning. For hold nu op de er fine de sager – skøn kollektion. Virkelig.

Syrener, sol og sommer

EllosPå mine powerwalks om morgenen går jeg forbi den skønneste syrenvæg, hvor der på i hvertfald 25 meter står de smukkeste duftende syrener i to lilla nuancer, og jeg blev enig med mig selv om, at jeg godt måtte låne en buket til brug til billederne. Og jeg fortryder på ingen måde at jeg med lidt adrenalin pumpende rundt i kroppen “lånte” lidt syrener – for hold nu op hvor jeg synes at billederne er blevet fine, hvis man selv godt må sige det. De komplimenterede de fine kjoler og flæseshorts til ug, og det var præcis sådan jeg forestillede mig at det så ud oppe i hovedet. Endnu engang tak til Harald for at lege fotograf.ellosEllos Ellos EllosDen skønne maxikjole jeg har på, er virkelig fin og en rigtig Maria-kjole. Lang, løs og enkel og bare ret lækker at have på. Jeg har en str. 38 til dem der måtte have brug for den oplysning, og med mine 165 cm. går den mig til anklerne. Den kommer jeg til at gå ret så meget i til sommer. Dog skal det siges at den er lidt gennemsigtig, så der skal lige et par hvide hipster trusser, eller underkjole til. Gros kjole er i samme stil, blot med stropper og knælang og hun har den på i str. 134/140. Suk hvor jeg synes hun ser skøn ud i den – især når jeg aldrig ser hende sådan. Begge kjoler skal i hvertfald med i kufferten på sommerferie.

Ellos Ellos EllosDe fine flæseshorts som vi begge i iført er super søde, og jeg vover pelsen og tager dem med på ferie. Tilsat den fine top med frynser som også fra kollektionen, er det et super sommerligt sæt – dog tænker jeg at toppen er ret fin til et par af mine lyse jeans. Den koster kun 199,- og fås også i sort. De blå shorts til mor, er desværre udsolgt i mange størrelser, men de findes også i en sort og hvidstribet udgave som også er ret fin. Den kan I se på collagen nederst i indlægget.Ellos Ellos EllosHvad siger I – er det ikke en fin kollektion? Og jer med piger – kan I lide at være lidt matchy matchy engang i mellem?

Perfekte sommeroutfit på budget

Kollektionen rummer andre fine sager end de kjoler og shorts vi har på herover, og den kan styles med Ellos’ andre fine sager. Jeg fortryder lidt jeg ikke klikkede den runde taske hjem – ret fin! Find links til de viste styles under collagen.

morogbarnellos

1 HER / 2 HER (spar 30%)/ 3 HER / 4 HER / 5 HER / 6 HER / 7 HER / 8 HER / 9 HER / 10 HER (spar 30%) / 11 HER

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

God Pinse