Mandags ønsker

Traditionen tro

img_5279

Paris is always a good idea

Ligesom jeg havde allermest rejsefeber,  savnede at komme lidt væk fra det hele og synes det hele var lidt trist – særligt fordi manden og jeg ikke skulle til Barcelona her i maj som vi plejer – så besluttede min veninde Anette og jeg os for, at tage til Paris i juni måned som vi har gjort de sidste mange år. Ingen af os svømmede dog i penge i år, hvorfor at turen var lidt usikker. Men da Anette var heldig med skattefar, og jeg har solgt halvdelen af min garderobe, og så slog vi til!

Om jeg glæder mig? Det tror jeg nok at jeg gør. Eller vi gør. For av hvor har vi ikke fået set meget til hinanden den sidste tid, og det er så tiltrængt med 4 dage sammen bare hende og jeg. Sludder, shopping og croissanter – vi kan lige klare det.

Vi skal afsted lidt tidligere på måneden end vi plejer, men vi håber stadig på, at vi måske lige når lidt start udsalg alligevel. Vi plejer nemlig begge at købe en del med hjem til ungerne – og særligt Petit Bateau fylder godt i min kuffert 😉 Ungernes absolut yndlings undertøj samt nattøj – og det samme gør sig gældende for min lille niece som jeg også altid køber med hjem til.

Vi skal bo på Hôtel Antin Trinité som vi også gjorde sidste år. Det ligger bare helt perfekt med blot 2 minutters gang til stormagasinerne Galleries Lafayette samt Printems. Vi kunne  ikke komme tættere på shopping, spisesteder og god stemning, så vi gentager successen!

Hvis du selv overvejer en tur til Paris så kan du læse min mini guide til en tur på budget lige her

Shit jeg glæder mig – det bliver SÅ godt!

Nu jeg har jer, har I så set, at man får 25% rabat på ALT hos Moodings med koden BIRTHDAY25 (dog er Sebra Møbler, Cam Cam og Oliver Furniture undtaget)? Tilbuddet gælder indtil på søndag den 6. maj klokken 23:59.

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mandags ønsker