Spar op til 90% på luksusvarer og kendte mærker

10 facts fra min veninde om mig

Jeg har i dag givet ordet til min skønne veninde Camilla. Camilla og jeg har ikke kendt hinanden specielt længe, men selvom vi blot har fornøjelsen af hinanden i små 3 år og startede som studieveninder på KEA, føltes det som om vi går way back. Camilla er 13 år yngre end mig – dvs. da jeg startede i gymnasiet i 1997 var Camilla kun  3 år – det er spøjst at tænke på, og jeg føler mig liiiidt gammel engang i mellem 😉  Hvorom alting er, så nyder vi hinandens selskab i stor stil selvom vi er to vidt forskelige steder i livet, og jeg er meget taknemmelig for, at hun holder en gammel krage som mig ud.

Camilla du er et evigt og altid friskt pust – og jeg er vild med dig <3

Camilla har nedfældet 10 facts om undertegnede, og jeg må indrømme at jeg blev både rørt, smigret og trak på smilebåndet da jeg læste dem.

God fornøjelse!

 1. Da Maria var yngre var hendes yndlingssang “Tre hvide duer”. En lang arbejdsdag på studiet blev lige pludselig MEGET sjovere til tonerne af Jodle Birge.
 1. Når man er på besøg hos Maria bliver man altid forkælet i stor stil. Hun disker altid op med alverdens lækkerier, de nyeste magasiner etc. – og så tager hun højde for ens livretter. MUMS!
 1. Maria kommer fra Lolland, det gør en del af min familie også. En dag finder vi tilfældigvis ud af, at min farmor i mange år har arbejdet sammen med Marias mor på et lokalt plejehjem. Verden er meget lille nogle gange…
 1. Maria har en fantastisk boligsmag og det dejligste hjem. Særligt køkkenalrummet er jeg helt vild med efter det store flotte vitrineskab kom ind og det smukke rå spisebord – WAU må jeg flytte ind? 😉
 1. Harald og Gro (Maria og Kims børn) er de skønneste, kønneste og sødeste unger. KNUSELSKER at være sammen med dem – og deres mor selvfølgelig.
 1. Maria har mange fobier – hun er bl.a. ”bange” for vind og vejr og køretøjer. Nogle gange er det lidt sjovt, men største delen af tiden ville jeg ønske, at jeg kunne tage hendes frygt på mine skuldre. Det skal dog siges, at M er den sejeste til, at tackle dem. Intet kan få hende ned med nakken – seje kvinde ♡
 1. Det er ingen hemmelighed, at Maria og jeg er to forskellige steder i livet – til dels qua vores aldersforskel, men for mig har alderen absolut ingen betydning! Jeg elsker vores venskab og ville for intet i verden bytte det ud. Vi er stort set i kontakt med hinanden hver dag – nogle gange føles det lidt som om, at jeg har vundet lotteriet og fået en fantastisk bonus storesøster.
 1. Maria er nogle gange lidt for hård ved sig selv. Hun kan godt være lidt for negativ og undskyldende omkring sig selv – sin gøren og laden. Jeg roser hende altid til skyerne når det sker, for Maria er virkelig dygtig til rigtig rigtig mange ting – hun skal bare selv lige indse det.
 1. Før Maria fandt sin rette hylde har hun læst både teologi og russisk – hun er en kvinde med mange ansigter og facetter.
 1. Vi har ret ens smagsløg, stil og personlighed – vi har rigtig meget tilfælles. En af vores største modsætninger er dog, at jeg ELSKER, at snakke i telefon. Maria HADER det!
 1. Hov en lille ekstra fact – Maria har den mest fantastiske Instagram profil! Jeg elsker, at følge med og er også selv så flittig bruger af mediet, at vi ikke tænker over hvor åndsvage vi må se ud nogle gange, når vi agere fotografer. Kender i andre, som har over 1200 billeder fra en enkelt weekend på Falkenberg Strandbad? 😉
Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Spar op til 90% på luksusvarer og kendte mærker