Lykkerus

Kom med i blomsterbedet

Blomsternørderi

En sand billedstorm med lyserøde toner, det er hvad I har i sigte i dagens indlæg. Jeg er simpelthen nødt til at dele hvordan haven står netop nu – eller i hverfald hvordan den har set ud de sidste par uger. For ligeså skøn solen og varmen har været ved os, ligeså hård og udtørrende har den været for haven. Suk – mine pæoner levede ikke længe denne sæson – men det var smukt mens tid var. Enormt smukt. Heldigvis har jeg nået at knipse et par billeder eller 100 af de primært lyserøde blomsterhoveder – så er du en havenørd som jeg, eller elsker du blot at se på fine blomster, så scroll ned igennem indlægget og bliv glad helt ned i maven over synet af nogle af naturens pragteksemplarer.

Fik jeg sagt at jeg elsker pæoner?

Rigtig god torsdag <3

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lykkerus