Mandagsønsker #birthdaystyle

Lykkerus

Et lille bitte julemirakel

Åh jeg har glædet mig til at dele det her med jer – og for de af jer der kender bloggen, følger med på Instagram eller kender mig personligt, ved godt at det ingen clickbait er, når jeg viser sådan et billede øverst i mit indlæg – fordi jeg kan ikke længere blive gravid.

Så selvfølgelig er det ikke mig der skal have en sød og nuttet baby – nej, jeg er såmænd så heldig at skulle være moster igen til den søde lille pige på billedet herover. Hun ligger naturligvis og smiler til sin moster – det er jo tydeligt at se for en hver.

Og det bliver et lille julemirakel. Baby er sat til dagen før Gros fødselsdag, så endnu en lille julenisse kommer til verden. Ih hvor vi glæder os allesammen! Nu krydser vi blot fingre og tæer for, at min søster ikke føder for tidligt endnu engang – det har hun fortjent <3

Så nu har jeg en god undskyldning for at shoppe babytøj – can´t wait!

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

7 kommentarer

 • Louise

  Ihh, du er vel nok heldig.. Jeg har hæklet så meget nuser til en lille tøsepiger, men jeg kender absolut ingen med små piger der ka passe det jeg har lavet. Nu ik for at “prakke dig noget på”, men tjek lige tingene ud om det er noget du ka bruge.. hvis det er så gi mig en PB så finder vi en go pris.. 😘 Andet laves naturligvis også.. og i andre farver., ☺️👍🏻💕

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mamamaruska

   Tak <3 Jeg er også så glad! Hvor kan man se det henne?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Iih, tillykke – glæder mig til mine søstre engang gør mig til moster!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nana

  Stort tillykke. 👏🏼👏🏼👏🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jamen stort tillykke:) Kan godt forstå du glæder dig, det er da også bare skønt! <3
  Vi har en masse dejlige, bløde tæpper der passer perfekt til børneværelser, hvis de står og mangler. Du er i hvert fald velkommen til at kigge nærmere på vores hjemmeside Sukhi.dk 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mandagsønsker #birthdaystyle