Mini makeover: Badeværelse

Paris parfait

Paris fra kamerarullen

Hjemvendt fra min yndlingsby med kufferten fuld af gode minder, macarons og en masse Petit Bateau! Jeg vil ikke fortælle så meget om hvad vi har set og oplevet da jeg har før skrevet en masse om mine favoritting i Paris i dette indlæg – og i år har vi boet det samme sted, og stort set nydt de samme ting. Vi har dog set et par nye ting i år, og spist nogle fantastiske steder, og derfor får i vores fire dage i Paris i billedform med caption nedenunder.

Jeg håber du vil bladre indlægget igennem, og få fornemmelsen af hvilken dejlig tur vi har haft – selvom jeg var lettere uheldig med helbreddet. Og for lige at svare på de spørgsmål jeg har fået på turen, så er de prikkede bukser herfra, den sorte kjole herfra (ofte udsolgt men er kommet igen flere gange)  – begge ikke særligt dyre. Solbrillerne er fra Gucci, dem har jeg fået af min veninde, det stribede sæt er fra Kokoon (sidste år), mine LOVE øreringe er en fødselsdagsgave fra Anette hun havde med, tasken er fra Stolbjerg Copenhagen og læderjakken er en gammel sag.

Paris – Je t’aime <3

 ^Galleries Lafayette  ^Jimmy Choo Crush^ Det smukke loft i Galleries Lafayette^På vej til hotellet fanget i bussen af Anette^Grazie – en virkelig lækker og cool restaurant. Super pizzaer. Ligger ikke langt fra butikken Merci^Turist foran Notre Dame^Meget blæsende på toppen af Notre Dame^Morgenmad på Pret a Manger – lækkert og sundt (bortset fra croissanten altså)  ^Louvre pose – bukser herfra  ^Let og elefant…^ Friends <3 ^ Virkelig lækre burger på PNY i Marais kvarteret^ Macarons fra Ladurée^ Mega lækre vafler hos Yummy & Guiltfree^ Busted….^ Endnu et lækkert pizzasted. Min favorit. Mums de var gode! Mega lang kø – men det forstod man godt.^ Sacre Coeur by night^ Meget fin metrostation – lavet som en ubåd^ Bye Bye – taget fra bussen til lufthavnen^En lille veninde souvenir lavet i Galleries Lafayette

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mini makeover: Badeværelse