Paris parfait

Vacation mode

Arrivederci amici

Badedragten og bikinien er pakket, solhatten og solcremen fundet frem, læsestoffet lagt i kufferten og sandalerne står parat til at hoppe i. I dag vender vi nemlig snuden mod Sicilien, hvor vi skal på vores allerførste badeferie sammen. Om vi glæder os – det tror jeg nok at vi gør! Ungerne har talt ned siden vi tilbage i februar bestilte ferien, og nu er det pludselig nu. En uge hvor vi skal bade i pools, spise is og dase, men også ud at opleve noget. Vi skal bl.a. se vulkanen Etna, og det glæder vi os helt vildt til!

Jeg glæder mig til at stemple helt ud. Når man arbejder med det jeg gør, er man online konstant, hvilket gør at det ofte kan være lidt svært at skelne mellem arbejde og fritid en smule. Man føler man lige skal være “på” hele tiden hvis i forstår. I år holder jeg HELT fri, og det bliver virkelig mærkeligt – men dejligt for os som familie. Eller helt fri er selvfølgelig meget sagt når man er selvstændig – men jeg holder helt fri fra Cahetu i hvertfald og lader mine søde kollegaer styre biksen. Det er altså vildt at man elsker sit arbejde så meget, at man nærmest føler at man går glip af noget fordi man stempler ud en uges tid og har dårlig samvittighed. Men det er også rart at man virkelig brænder for det man laver <3

Bloggen kommer ikke til at være helt stille den næste uges tid mens vi er væk. Jeg har et par planlagte indlæg klar til jer – det første allerede i aften med en lille konkurrence, så hold øje, og så kommer der et par mere drysset ud over ugen.

Og mon så ikke der kommer en lille opdatering fra poolen på Instagram i ny og næ – jeg kan nok ikke holde mig helt væk jo 😉

Og nu når vi er ved at stemple ud, og gå i vacation mode, hvorfor er det så lige at jeg ikke har shoppet disse mega cool sager til vores badeferie?! Se lige denne fine kirsebær badering – den kunne jeg da godt ha’ svømmet rundt i 😉 Virkelig fine badevinger, flamingo spil og vandmelonluftmadras. Suk!

Vi ses på den anden side – ha’ en skøn solskinsuge i Danmark <3

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Paris parfait