Digital Detox ved Vesterhavet

Mandags ønsker

1 Smuk smuk lampe / 2 Fineste ørering / 3 Smarte hængekurve* / 4 Sød kjole / 5 Fed strik  6 Aiayu sengetøj / 7 Cool støvler / 8 Fine sneakers / 9 Lækker sportstop 

Kan I holde varmen?

Vi går lige fra det lidt kølige Nordjylland til meget varme Nordjælland – men jeg brokker mig ikke. Det lover jeg! Men hold nu op hvor er det lummert i dag mandag. I går søndag var også helt vild varm heroppe –  og der valgte jeg selvfølgelig at gå i haven og køre 15 trillebøre med jord væk. Liiiidt varmt – men bildte mig ind, at det så var helt på sin plads med en skål is samt en kold Pepsi Max om aftenen!

Det er også bare lige den tid på måneden I ved, og jeg sveder derfor som en gris, min krop kører sit eget liv og jeg har mest af alt lyst til at sidde i vandkanten som en strandet hval 😉 Efter jeg har fået fjernet mine livmødre, og derfor ikke har menstruation, opfører min krop sig helt skørt den ene gang om måneden hvor jeg normalt ville have menstruation. Tosset altså.

Men hvor er det dog skønt at sommervejret forsætter – mon august byder på ligeså lækkert vejr? Mon dog – jeg håber for ungerne at temperaturen falder en smule, når de igen skal sidde på skolebænken…

En blandet landhandel af mandagsønsker

Anyway, ugens mandagsønsker skal I ikke snydes for, og i dag er det lidt af det hele. Jeg ønsker mig en ny lampe over spisebordet, og har kastet min kærlighed på denne fra Le Klint. Vi har en af samme mærke i forvejen, men er lidt træt af at se på den. Vi er igang med at fikse ungernes værelser en smule, og jeg faldt over disse smarte hængekurve*, som vil være helt PERFEKTE hos Gro til alle hendes ting. Hun er en lille samler er hun. Dem må jeg lige have bestilt – ret pæne også synes jeg. Og så har jeg et alvorligt crush på den nye smukke ørering fra Pernille Lauridsen vi netop har fået hos Cahetu, ligesom den fine kjole godt lige måtte flytte ind. Kunne godt bruge en kjole til messedagene næste uge. Drømmer dog også stadig om denne skønhed*. Hvilken synes I bedst om? Men synes ikke rigtig at mit pengetræ i haven virker…

Faktisk er jeg ret så vild med alle tingene på ugens ønskeliste. Men der er vel heller ikke så lang tid til jul 5 måneder ikke engang 😉

God mandag <3

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Digital Detox ved Vesterhavet