Bolignyheder med rabat

Mandagsønsker

1 Kjole med glimmer* / 2 Fint skab / 3 Blomstret top*/ 4 Sødt armbånd/ 5 Badesandaler* 6 Løs nederdel* / 7 Vitaminer* til neglene / 8 Fin bænk* / 9 Fineste rød/hvide kjole / 10 Råt sofabord/ 11 Smuk kjole* / 12 Cool hue 49,- / 13 Fin t-shirt* / 14 Fed sweat

Sommeren forsætter

25 grader viser termometeret i skrivende stund heroppe. Harald og jeg har planlagt en tur på stranden – biffen må vente så længe det er så fint vejr. Men måske der kommer lidt regn senere på ugen, og så er det lidt sjovere at sidde indendøre og spise popcorn…

Jeg er i hvertfald stadig i sommerhumør når jeg kigger klikker ting ned i min virtuelle indkøbskurv kan jeg se når jeg kigger på ovenstående collage. Temmelig mange sommerfarver må man sige – men man er da også bare konstant glad når solen skinner fra en stort set skyfri himmel dag efter dag ik?!

Den fine solgule kjole* står højt på ønskelisten denne uge – den har fint glimmer og er ultra blød – og så er den ikke vildt dyr. Den kunne være god i sommerhusland næste uge 🙂 Det samme kunne den cool sweat til om aftenens når vi sidder ude på terrassen – og den holder også ind i efteråret. Som jeg skrev om i går, så har Ellos 20% på stort set alt bolig, og derfor er jeg lidt lun på det rå sofabord – ret cool synes jeg! Den fine kjole med de røde blomster, har jeg kigget på alt for længe nu, og jeg drømmer stadig om den. SÅ smuk!

Og ja jeg ved godt at det er varmt, men jeg faldt lige over den sennepsgule hue – ret fin, og så til 49,-. Den må jeg vist eje.

Kan I ellers holde varmen – måske I er alle taget på ferie og ligger og plasker i poolen netop nu?

Dejlig mandag til jer <3

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bolignyheder med rabat