Vacation #2

Ny stue

1 Smykkeskrin HER (20%) / 2 Gulvlampe HER / 3 Stockholm skab HER / 4 Aiayu sengetøj HER / 5 Paia øko soyavoks duftlys HER / 6 Råt sofabord HER / 7 Loveseat HER / 8 Mater sofabord HER* / 9 Cool metalkasse HER (40%)/ 10 Melt lampe HER / 11 Louise Roe vase HER / Rundt spejl HER

I wish for

Vi har jo som nævnt lidt gang i en mindre omrokering herhjemme i stuen. Efter vi omsider har fået en ny sofa, kræver det lidt ændringer hist og pist synes jeg. Vores nye gardiner gjorde også at jeg fik blod på tanden til at få lavet det lidt hyggeligt i stuen – de er så fine og gør noget rigtig godt for rummet. Vi skal have fundet en lænestol, og jeg skal nok komme med lidt flere bud, men en jeg drømmer helt vildt om er denne I ser på collagen herover. En rigtig flyder! Jeg ved dog ikke om den passer ind stilmæssigt – men Gud hvor ville jeg elske at sidde i den hele efteråret og vinteren med en god bog. Jeg er lidt forelsket. Udover en stol skal vi have et større sofabord eller et mere, da det ellers er lidt tomt. Jeg kunne godt være lun på dette eller noget i samme stil måske. Har I nogle bud? Gerne lidt råt i stilen. Ellers var det en mulighed at tilføje et Mater bord* som på collagen til det fra HAY vi allerede har. Jeg er så heldig at min søde mand har foræret mig skabet her – yderst sjældent at vi begge er vilde med noget. Men jeg lod det være på collagen da jeg havde lavet den i sidste uge klar til indlægget. Så kan man også lidt fornemme den stil jeg går efter.

Jeg drømmer om at lave stuen hyggelig. Lys, skandinavisk og enkel med et lidt råt nordisk touch som jeg er vild med. Mine strikkede puder og plaid passer så fint ind i den stil, og så vil jeg tilføje lidt rå og mørke elementer som gør stuen lidt hyggelig her til efteråret. Et duftlys fra Paia som jeg er afhængig af, velouræsker, metalkasser og noget mere lys.

Selvom det er stuen der trænger, så drømmer jeg efter at forkæle vores dyner med lækkert sprødt sengetøj fra Aiayu. Så er det også lidt mere lækkert når man slæber dynen med ind i den nyindrettede stue jo 😉 Jeg kan ikke bestemme mig for om jeg skal gå efter den fine lyse ferskenfarvede Shell eller den klassiske lyseblå Heaven #firstworldproblems I know…

Andre der har gang i lidt indretningsprojekter pt?

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vacation #2