Plus og minus ved sommervejret

Røde toner

1 Rabens Saloner bukser (udsalg) HER / 2 Top med knapper HER / 3 Billige solbriller HER / 4 Rød kjole HER / 5 Fin nederdel med knapper HER / 6 Cool Rodeo sweatshirt HER / 7 Rød strik 179,- HER / 8 Stråtaske HER / 9 Fede støvler (mange farver) HER / 10 Blonde top HER* / 11 Leo maxinederdel HER*

Lady in reeeeeed

Jeg må ærligt indrømme at både farven rød og gul har gjort sit indtag på mig denne sæson. To farver jeg normalt på ingen måde sværger til i min garderobe – langt fra faktisk. Men denne sæson har jeg pludselig set mig selv falde pladask for en rød badedragt, iført mig en bikini i storblomstrede rødlige nuancer, indkøbt en skjortekjole i postkasse rød – for ej at glemme solgule toppe og gulmønstrede sommerkjoler. Jeg ved ikke om det er varmen der spiller ind, eller hvad det pludselig er der gør, at jeg ikke er så farveforskrækket som jeg plejer – for manien forsætter.

Postkasse rød lækker strik (mega billig i øvrigt), cool sweat med rødt Rodeo print, prikkede silkebukser og rød lækker maxikjole er bl.a. ting jeg drømmer om lige nu. Tilsat klassisk sort, rå støvler og jeans – ja så er jeg klar til efteråret.

Hvad med jer – er I også vild med farver denne sæson?

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

2 kommentarer

  • Hej! Tak for en fin blog! Hvordan laver du dine kollager? I photoshop eller et andet program?

    Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Plus og minus ved sommervejret