Røde toner

Vacation #2

Så sætter vi gang i endnu en uges sommerferie i dag søndag – YAY!

Vi har jo været en uge på Sicilien, som jeg iøvrigt nok snart skal få skrevet om som lovet, og så har vi endnu en uge samlet den kommende uge. Ungerne er så heldige at have ferie hele skolernes sommerferie – Kim 3 uger, og jeg kun 2. Men jeg arbejder jo så kun deltid, så det hænger fint sammen, og når vi kan få det til at hænge sammen med at ungerne har fri på den måde, er det helt perfekt. Det er jeg meget taknemmelig over. Og så har Gro været heldig at tilbringe nogle uger hos mormor og morfar <3  Shit jeg savner hende nu, men tænk hvor luksus det er, at være i centrum hos mormor og morfar helt alene. Det varmer mit hjerte at hun får de oplevelser (ligesom Harald har haft i så mange år) og jeg er så glad og lykkelig over at mine forældre gider den slags. Tak <3

I dag sætter vi kursen mod Nordjylland, hvor mine forældre har lejet et sommerhus, som vi skal være i den næste uge sammen med min dejlige lillesøster og niece. Suk hvor jeg glæder mig! De lover jo intet mindre end fantastisk vejr – heldigvis også i Jylland, så det bliver SÅ fedt! Hygge, spil, strandture, grillhygge og bare det at være sammen. Vild med at være i sommerhus!I går lørdag hentede drengene mig efter jeg lukkede Cahetu butikken, og så tog vi en tur til Gilleleje hvor vi badede og spiste is samt fiskefrikadeller. Senere på aftenen cyklede vi ned til stranden her i byen og tog en aftendukkert i Fjorden. Og ja kyllingen her kom også i denne gang.

Fik jeg sagt at jeg elsker den her sommer  – please aldrig stop.

Der vil være stille på domænet den næste uges tid – måske et lille hej i ny og næ, men ellers stempler jeg ud og holder fri. Jeg har et lille indlæg med ønsker til vores nye stue liggende klar i hvertfald – hold nu op hvor er det fedt at der (endelig) sker lidt herhjemme.

Må I få en fantastisk uge, hvad end I har sommerferie, er på arbejde eller laver noget helt tredje.

Tak fordi I stadig har lyst til at læse med og god sommer <3

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Røde toner