Mandagsønsker

Vores nye sofa og den smukkeste strik

Sofainvestering og Aiayu lækkerier

I har nok hørt at vi har skilt os af med vores gamle sofa. Vores dejlige store flyder. Vi kunne ikke have den længere desværre, og den eneste der havde det godt med at sige farvel var Kim – han hadede den nemlig. Jeg fik den hurtigt solgt, og her næsten 3 måneder efter, er det omsider lykkedes os at finde en ny.

Det viste sig nemlig at være liiiiidt svært – eftersom vi har meget forskellig smag. Det er faktisk lidt opslidende engang i mellem, at være uenige om alt i indretningen, men sådan er det nu engang. Jeg har en lidt mere loose og tøset stil – måske lidt hang til det feminine engang i mellem. Men ikke alt for tøset, som jeg var i mine unge dage med afskallede møbler og liberty all over (selvom jeg savner lidt af det engang i mellem) Kim er meget enkel i sin smag – og meget gammeldags. “Plejehjemsstilen” kalder jeg den. Han er til møbler man sidder godt i – helst helt oprejst, så de er gode for ryggen. Han er til store gamle malerier af landskaber og gamle bygninger – og meget til farver. Ikke at der er noget galt med den stil, man har jo ret til at synes som man vil, det er bare så langt fra min – og det er her problemet er. Det er svært at finde en mellemvej når vi er så langt fra hinanden, hvorfor vi ej heller har billeder på væggen her 5 år efter indflytning i huset. Vi kan  simpelthen ikke blive enige. Men nu skal det være har vi lovet hinanden – for vi vil så gerne have en hyggelig stue til efteråret. En stue vi kan krybe i hi i, når regnen slår på ruden og stormen raser. Og jeg har brug for at få et ordenligt hjem. Et hyggeligt hjem. Og når vi nu er blevet enige om en sofa (hvilket også holdt hårdt), så må det kunne lade sig gøre med noget til væggene også… Det er lidt svært at tage billeder af den, så I ser den forfra – den står ude midt i rummet med solen bragende ind af vinduerne bag sig – så lyset er ikke helt optimalt til billeder i den retning. Men jeg håber I kan fornemme den.
Anyway, vores nye sofa er en helt anden stil end tidligere. Vi har valgt en lædersofa, i det lækreste bløde læder. Sofaen er enkel i sit udtryk, og selvom jeg aldrig rigtig har været vild med lædersofaer, så faldt jeg for denne første gang jeg så den. Den har smalle armlæn, lige kanter og bløde puder. Og den var ligeså pæn i virkeligheden som på skærmen. Og nu står den hjemme i min stue – heldigvis synes manden også at den var lækker, og vi besluttede at lave en investering, som skal holde i mange mange år. Sofaen er en Juul, og det er denne model vi har valgt. Og ja vi har selv betalt den – bare så vi har det på plads. Havde dog ellers været et lækkert samarbejde 😉 Nu skal vi bare have fundet en lænestol, da vi ellers ikke har nok numsepladser – det bliver næste udfordring. Tror måske jeg skal lave et indlæg med forslag – så kan vi lave en afstemning. Og så vil jeg gerne have et lille skab på den bare væg tror jeg – måske IKEAS Stockholm (som jeg viste i går i dette indlæg) eller et fra Muubs, ligesom vi skal have en standerlampe i den anden ende af sofaen og et nyt eller måske et sofabord mere Der skal ligesom hygges lidt derinde, noget jeg aldrig rigtig har formået i det her hus, som jeg også før har berørt. Men nu vil jeg prøve at gøre et nyt forsøg.  Da jeg så sofaen, vidste jeg med det samme, at den skulle have lidt lækkerier fra Aiayu tilsat. En plaid og nogle bløde puder i strik, til at bryde det minimalistiske look en anelse op. Vi forhandler jo Aiayu på arbejdet, så jeg fik i weekenden mine nye babyer med hjem – og jeg elsker dem! Jeg har valgt puden Raul i Frost Grey samt Albicant, den aflange pude Heather samt plaiden Hollie. Jeg har i mange år drømt om at investere i puder og plaid, og nu er det pludselig i min stue. Er så glad for det <3 Nå, hvad synes I? I er mange der har spurgt indtil sofaen, så er spændt på at høre jeres mening.

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

4 kommentarer

 • Pia

  Lækker sofa. Den kræver bare en sofa mere 🙈.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mamamaruska

   Tak 🙂 Haha en sofa til kommer ikke til at ske – men vi skal have en lænestol eller to i hvertfald 🙂 Vi har før haft en sofa på denne størrelse og en enkelt stol – og det har fungeret fint 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene

  Jeg synes virkelig i har ramt godt plet stilmæssigt til resten af jeres hjem. Jeg havde nok også valgt den. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mamamaruska

   Tusind tak 🙂 Jeg er også meget glad for den, og glæder mig til at se stuen endeligt når vi er helt færdige.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mandagsønsker