De skønneste julekugler

Arbejdsglæde, arbejdsskade og oprydning

Det er nok ikke gået nogens næse forbi, at jeg arbejder hos den skønne webshop og nu butik Cahetu, og er temmelig glad for det. At omsider have fundet sin rette hylde i slutningen af 30’erne er helt fantastisk og har givet en dejlig ro og livsglæde. Vores (eller Camillas og Helles – man får hurtigt møvet sig ind haha), filosofi er at Cahetu skal være indbegrebet af Wellbeing at homeAt skabe et lækkert univers til den kvalitetsbevidste kvinde (samt lidt til mændene) med lækkert og nøje udvalgt interiør til boligen, tøj i luksusklassen, skønhedspleje, smykker, tasker, makeup og bøger – alt specielt udvalgt samt med fokus på økologi og bæredygtighed og essensen af at finde frem til noget helt unikt. Vi skal leve godt, men enkelt med ting omkring sig, der betyder noget for en og gør en glad i hverdagen – det er trods alt dem vi har flest af.Og jeg elsker det. Jeg elsker det lille univers der efterhånden er blevet skabt og det nye Cahetu, hvor vi er tilbage til kernen – tilbage til de håndplukkede varer, som Camilla og Helle startede ud med for snart 10 år siden. Men det er også farligt. Farligt at omgive sig med så lækre ting til dagligt og blive fristet. For man kan jo ikke købe det hele, selvom man ofte har lyst. Det har jeg hverken råd eller plads til – og det er også imod mine principper om bare at købe nyt hele tiden. Et princip, som man heldigvis ser flere og flere vægte i hverdagen. Vi skal ikke have en køb og smid væk politik – vi skal ikke blot forbruge, men forsøge at genbruge.

For at købe noget nyt, skal jeg sælge noget gammelt – sådan lever jeg herhjemme og har gjort det i mange år. Det er både godt for økonomien, og for miljøet – men jeg er også tit faldet i fælden og har købt ting (især tøj) billigt impuls, men fortrudt det kort derefter, når det blot hobede sig op i skabet. Jeg er igang med den helt store oprydning – for når man omgives af så fine og lækre ting på arbejdet, bliver man lidt arbejdsskadet, og ønsker at fylde sit hjem med de udvalgte lækkerier der står overalt, og kun gå i bæredygtigt og økologisk tøj fra Aiayu. Haha – og det går jo ikke. Man skal gerne finde et fint og sundt mix, og skabe sig en personlig stil. Men hvis jeg nu rydder op og sælger ud, og ser efter hvad mit behov i bund og grund er, så har jeg både råd til at shoppe lidt fra mine mandagsønsker engang i mellem, og samtidig spare op til den lækre strik fra Aiayu, fine sager til boligen eller sengetøjet jeg i mange år har drømt om (har I iøvrigt set at Aiayu sengetøjet har fået nye priser – så måske den drøm snart bliver en realitet).

Jeg har allerede solgt en del ud på min Instashop, og resten ryger på loppemarked. Så dejligt befriende at få sorteret ud og starte på en frisk.Fra nu af vil jeg prøve at holde en klar linie herhjemme i skabet. Har lidt forsøgt at gemme de ekstra 10 kilo, i billige løse bluser og det har været dumt. Næstkommende køb skal overvejes og vurderes, så det er holdbare køb. F.eks. som de puder og plaid jeg fornylig købte til den nye sofa. Ja de er dyre – men de er så klassiske og lækre i kvaliteten, at de vil holde i mange mange år, og det samme gælder den nye Aiayu strik der er kommet til – tøj jeg kan have i skabet resten af livet. Senest har jeg forkælet mig selv med en ny håndlavet kop til min the, lune accessories til efteråret samt økologiske soyavoks duftlys fra Paia Copenhagen til de kommende mørke aftenener. ^ yndlings Shangies og Aiayu strik

Får I andre også sådan nogle flip engang i mellem? Hvor alt skal ryddes op, sorteres og ud? Denne gang kan jeg mærke, at nu er det princip kommet for at blive.

Lidt men godt ik’ <3

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

1 kommentar

  • Jeg er helt enig, prøver virkelig også at få ryddet ud i mit skab engang imellem, især når jeg har købt noget nyt! Der skal være en balance! 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

De skønneste julekugler